TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:20 Chicago Fire
Dawson en Casey krijgen verontrustend nieuws en schakelen de hulp van Severide in. Ondertussen proberen Brett en Kidd het hart van Zach te veroveren.
«
»
14:00 Chicago Fire
Dawson en Casey proberen nog steeds de verblijfplaats te achterhalen van Bria. Ondertussen probeert Cruz de aandacht te trekken bij Brett, Otis en Hermann. Kidd gaat voor het eerst op date met Zach.
«
»
14:45 De Wegpolitie UK
Dan en Gordy staan voor de deur van een vermoedelijk drugspand. Ian Blanchard houdt een bestuurder tegen die zo dronken is dat hij zijn schoenen niet meer aan de juiste voet krijgt.
«
»
15:35 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
16:30 My Wife and Kids
Michael brengt Junior naar de dokter. De arts maakt van de gelegenheid gebruik om Michael te overhalen tot een prostaatonderzoek.
«
»
16:55 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vernemen dat één van hun aartsrivalen op oorlogspad is en elk dorp in de buurt wil vernietigen.
«
»
17:45 Magnum
Magnum wordt in het verleden teruggeslingerd. Eerst droomt hij van zijn vrouw Michelle, die bij een bomaanslag om het leven is gekomen, maar nadien denkt hij haar ook daadwerkelijk te zien.
«
»
18:35 De Wegpolitie UK
Jim Hunt en zijn team trekken de baan op om een val te zetten voor vermoedelijke drugsdealers. Dan en Gordy gaan op zoek naar een man die op straat gespot werd met twee messen.
«
»
19:20 Anger Management
Na een nachtje feesten in Vegas ontdekt Charlie dat hij getrouwd is met Sasha. Lacey begrijpt niet waarom Nolan geen seks meer wilt met haar.
«
»
19:45 Anger Management
Charlie wil leren skydiven voor zijn vriendin, die een echte waaghals is. Lacey en Patrick besluiten om samen damesschoenen te ontwerpen.
«
»
20:10 Flodder
Johnnie en dochter Kees denken dat hun moeder zich eenzaam voelt. Ze plaatsen, op zoek naar een geschikte partner voor Ma, een zoekertje.
«
»
20:40 Lara Croft: Tomb Raider
Avonturier Lara Croft moet een magisch artefact zien terug te vinden voordat het in handen valt van de Illuminati, een geheim genootschap dat uit is op werelddominantie.
«
»
22:30 Absurdistan
VTM-weervrouw Jill Peeters neemt de drie mannen in dienst om haar persoonlijk probleem op te lossen.
«
»
23:05 Mr Inbetween
Ray en Ally worden betrapt. En een goede mondhygiëne blijkt even belangrijk te zijn als je schulden afbetalen.
«
»
23:30 Mr Inbetween
Bestaan er eigenlijk wel monsters?
«
»
23:55 My Wife and Kids
De kinderen hebben huisarrest en mogen geen televisiekijken. Om de dag door te komen, besluiten ze een spelletje te spelen.
«
»
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers