TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Qmusic
Muziek
«
»
06:05 Thomas de Trein
Animatieserie
«
»
06:15 Percy's Tiger Tales
Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
«
»
06:25 TiTaToverfeest
Nederlandse jeugdserie
«
»
06:40 TiTaToverfeest
Nederlandse jeugdserie
«
»
06:55 Kabouter Plop
Klus is parachutespringer geworden. Zijn vriendjes weten niet wat dat is en dus zal Klus een demonstratie geven. Hij doet de parachute om, klimt in een boom en laat zich vallen...
«
»
07:00 Pokmon: Zon & Maan Ultra-Avonturen
Japanse animatieserie over de avonturen van Ash en Pikachu.
«
»
07:20 Lego Ninjago
Animatieserie
«
»
07:30 Lego Ninjago
Animatieserie
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Special
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Special
«
»
08:10 VLOGLAB Secrets #Stories
Jeugdserie
«
»
08:30 Lang Leve Koning Julien
Terwijl zijn ouders klaarstaan voor vertrek, dwingt Julien hen te komen kijken naar zijn dansoptreden.
«
»
08:55 Draken: Race naar de rand
«
»
09:15 Wakandy
Show
«
»
09:30 Wakandy
Show
«
»
09:40 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw vindt haar overleden hondje opgezet terug in de etalage van een antiquair. Koen en Lotte zoeken uit wie het dier zonder haar medeweten heeft opgezet.
«
»
12:30 Lisa
Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Rudi beseft dat hij meer verloren heeft dan gewonnen. Evy en Leen denken een doorbraak te hebben gevonden in de zaak Faroud. De komst van Mathias is voor Louise een doorn in het oog .
«
»
14:15 Wittekerke
Celine is enthousiast over het artikel dat Arne over Sans Soucis heeft geschreven. De andere Wittekerkenaren zijn echter in alle staten.
«
»
15:20 Private Practice
Kate dreigt juridische stappen te ondernemen tegen Violet, maar die is zich van geen kwaad bewust. Cooper vermoedt dat Charlotte gevoelens heeft voor haar ex-man.
«
»
16:15 Last Man Standing
Mike vindt het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen zijn drang naar 'me time' en het vinden van een gezamenlijke hobby met Vanessa.
«
»
16:45 Sturm der Liebe
Franzi staat onverwacht oog in oog met haar droomman en beleeft een romantisch moment. Maar is hij wel de ware? Christoph wordt geconfronteerd met zijn verleden.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuws
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
De dochter van een rijke industrieel is ontvoerd. Gek genoeg brengt Barry's hooikoorts Koen en Lotte op het spoor van de dader. Een fruitverkoper op de markt heeft Obi veel te veel aangerekend.
«
»
18:20 Lisa
Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Remco wil Pilar tonen dat hij niet meer jaloers is.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht
«
»
20:05 Familie
Hanne is niet van plan om zich zomaar neer te leggen bij Quintens beslissing. Ze broedt op een tegenzet. Mieke schakelt Peter in om het probleem van Niko op te lossen.
«
»
20:40 Op Interventie
In deze laatste aflevering krijgt politiezone CARMA een oproep binnen voor een inbraak die nog gaande zou zijn. Inspecteurs Dominic en Oliver snellen ter plaatse.
«
»
21:45 Weg Met Ons Ma
Dora, de 69-jarige mama van Rob Vanoudenhoven, heeft nooit veel gereisd. Vooral avontuurlijke reizen waren volgens Rob een te hoge drempel.
«
»
22:45 Chicago P.D.
Atwater gaat undercover in een gevaarlijk drugssyndicaat in South Side. De leider ervan blijkt moeilijker te doorgronden dan gedacht.
«
»
23:40 Private Practice
Kate dreigt juridische stappen te ondernemen tegen Violet, maar die is zich van geen kwaad bewust. Cooper vermoedt dat Charlotte gevoelens heeft voor haar ex-man.
«
»
00:25 Qmusic
Muziek
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Muziek
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Ophra Winfrey praat eerst met Meghan, de hertogin van Sussex. Het gesprek bestrijkt een ruime waaier aan onderwerpen: van haar huwelijk en intrede in de koninklijke familie, over het moederschap en haar filantropisch werk, tot hoe ze omgaat met het leven onder intense publieke druk. Later krijgen de twee het gezelschap van prins Harry. Ze hebben het dan over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en de hoop en dromen die ze koesteren voor hun groeiende gezin.

'Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry', om 21.20 uur op En.

Dossiers