TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi staat onverwacht oog in oog met haar droomman en beleeft een romantisch moment. Maar is hij wel de ware? Christoph wordt geconfronteerd met zijn verleden.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Girls Trip
Vier vriendinnen hebben elkaar al lange tijd niet meer gezien. Om hun vriendschap nieuw leven in te blazen gaat het viertal een lang weekend naar New Orleans en laten ze zich volledig gaan.
«
»
16:40 Anger Management
Charlies vader heeft een slechte invloed op zijn vrienden. Lacey helpt Patrick met de pestkop van school.
«
»
17:05 The Simpsons
Lisa sluit op school vriendschap met Harper, een rijkeluiszoon. Homer raakt bevriend met Harpers vader en geniet van het goede leven, ook wanneer Lisa de vriendschap met Harper verbreekt.
«
»
17:25 The Simpsons
Broadway-legende Laney Fontaine verandert Lisa in een echte showbizzgirl nadat Homer de kans heeft verspeeld om haar op muziekkamp te sturen.
«
»
17:55 Modern Family
Claire weet Phil er eindelijk van te overtuigen hun oude stationwagen te verkopen, maar niet voordat het gezin herinneringen aan de auto heeft opgehaald.
«
»
18:20 Modern Family
Alex is verliefd op een klasgenoot en krijgt advies van Haley. Mitchell en Cameron discussiëren over het feit dat Mitchell nooit in het openbaar zijn genegenheid wil tonen.
«
»
18:50 The Good Doctor
Shaun praat met Glassman over zijn gevoelens voor Lea. Het team opereert een patiënt die elke vorm van verdoving weigert omdat hij vreest niet meer wakker te zullen worden.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo gaat op zoek naar de man die zijn zus in een club heeft gedrogeerd. Het team wordt ondertussen opgeroepen vanwege een gijzeling.
«
»
20:40 How To Lose A Guy In 10 Days
Andie Anderson, journaliste bij het vrouwenblad Composure, krijgt een nieuwe opdracht. Binnen de tien dagen moet ze een kerel aan de haak slaan en die vervolgens weer dumpen.
«
»
22:45 Waitress
De ongelukkig getrouwde serveerster Jenna droomt van een beter leven, zonder haar extreem jaloerse echtgenoot. Haar wens lijkt in vervulling te komen wanneer ze de charmante dr. Pomatter ontmoet.
«
»
00:40 This is Us
Kevin en Zoe landen in Vietnam. In het verleden maken Jack en Rebecca een autoreis naar Los Angeles. Er volgen meer onthullingen over Jacks oorlogsverleden.
«
»
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Ophra Winfrey praat eerst met Meghan, de hertogin van Sussex. Het gesprek bestrijkt een ruime waaier aan onderwerpen: van haar huwelijk en intrede in de koninklijke familie, over het moederschap en haar filantropisch werk, tot hoe ze omgaat met het leven onder intense publieke druk. Later krijgen de twee het gezelschap van prins Harry. Ze hebben het dan over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en de hoop en dromen die ze koesteren voor hun groeiende gezin.

'Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers