TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Alamo
Texas, 1836. In hun strijd tegen de Mexicaanse overheerser hebben 183 Texanen en enkele vrijwilligers zich teruggetrokken in The Alamo, een voormalig franciscanenklooster.
«
»
14:45 De Wegpolitie UK
In deze aflevering jaagt Bob Beckett op een messentrekker die te veel hooi op zijn vork heeft genomen. Interceptors John Gardiner en Chris Rigby zitten gewapende overvallers op de hielen.
«
»
15:30 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
16:30 My Wife and Kids
Claire wil dolgraag met haar vrienden naar een feestje.
«
»
16:55 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle maakt zich klaar om de kroon over te dragen als de dood gewaande Velasca de plechtigheid komt onderbreken.
«
»
17:45 Magnum
Magnum wordt in het verleden teruggeslingerd. Eerst droomt hij van zijn vrouw Michelle, die bij een bomaanslag om het leven is gekomen, maar nadien denkt hij haar ook daadwerkelijk te zien.
«
»
18:35 De Wegpolitie UK
Dan en Gordy staan voor de deur van een vermoedelijk drugspand. Ian Blanchard houdt een bestuurder tegen die zo dronken is dat hij zijn schoenen niet meer aan de juiste voet krijgt.
«
»
19:25 Anger Management
Wanneer Charlie Lacey doet geloven dat haar vader blut is, besluit ze te trouwen met een miljardair. Nolan sluit een zakendeal met Seans stripclub.
«
»
19:45 Anger Management
Charlie probeert Ed te verrassen door zijn vrouw uit te nodigen voor Thanksgiving, maar Ed daagt op met zijn nieuwe vriendin.
«
»
20:10 Flodder
Na een ruzie met Ma loopt Toet van huis weg. Heel toevallig wordt ze iets later gekidnapt. Opa heeft het allemaal zien gebeuren.
«
»
20:40 Chicago Fire
Dawson en Casey krijgen verontrustend nieuws en schakelen de hulp van Severide in. Ondertussen proberen Brett en Kidd het hart van Zach te veroveren.
«
»
21:25 Chicago Fire
Dawson en Casey proberen nog steeds de verblijfplaats te achterhalen van Bria. Ondertussen probeert Cruz de aandacht te trekken bij Brett, Otis en Hermann. Kidd gaat voor het eerst op date met Zach.
«
»
22:10 Rampzalige Vluchten
Een blik op de meest extreme vluchten ooit vastgelegd op camera.
«
»
23:10 Homeland
Om de vluchtrecorder te bemachtigen en de oorlog af te wenden, moet Carrie een torenhoge prijs betalen. Saul doet alles wat in zijn macht ligt om het Witte Huis tot rede te brengen.
«
»
00:15 My Wife and Kids
Michael brengt Junior naar de dokter. De arts maakt van de gelegenheid gebruik om Michael te overhalen tot een prostaatonderzoek.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Ophra Winfrey praat eerst met Meghan, de hertogin van Sussex. Het gesprek bestrijkt een ruime waaier aan onderwerpen: van haar huwelijk en intrede in de koninklijke familie, over het moederschap en haar filantropisch werk, tot hoe ze omgaat met het leven onder intense publieke druk. Later krijgen de twee het gezelschap van prins Harry. Ze hebben het dan over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en de hoop en dromen die ze koesteren voor hun groeiende gezin.

'Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry', om 21.20 uur op En.

Dossiers