TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Kickboxer
Eric Sloane is een Amerikaanse kickboksprof en hij wordt geholpen oor zijn broer Kurt. Maar wanneer de twee naar Thailand gaan om het op te nemen tegen de legendarische Tong Po, slaat de tegenstander Eric hardhandig neer en laat hem verlamd achter.
«
»
16:25 What We Do in the Shadows
Nandor en Laszlo worden ontvoerd door een groep heksen. De rest moet hen redden.
«
»
16:50 What We Do in the Shadows
De vampiers bereiden zich voor op het meest exclusieve evenement in het sociale leven van vampiers.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Ladon Radim, de hoofdwetenschapper van de Genii, neemt contact op met het Stargatehoofdkwartier.
«
»
18:05 Police Interceptors
Enkele inbrekers stelen de sleutels van een luxe wagen en vluchten in drie gestolen auto's.
«
»
19:05 Hellfire Heroes
Brandweerlieden zijn bang dat de chauffeur vastzit in een brandende vrachtwagen. In Edson moet de brandweer een hydraulische schaar gebruiken om een chauffeur te bevrijden nadat deze met zijn pick-uptruck over de kop is geslagen door ijzel.
«
»
20:00 Flodder
De buurtbewoners proberen de Flodders met een list uit de wijk te krijgen: ze vragen Johnnie om tweeduizend liter whisky te leveren. De whisky is echter plotseling verdwenen wanneer de politie een inval doet.
«
»
20:35 Prince of Persia: The Sands of Time
Nadat zijn vader, de koning van Perzië, is gedood, ontdekt Prins Dastan het geheim van een magische dolk die de tijd kan terugdraaien. Hij moet het beschermen tegen een boef die zichzelf graag koning wil worden door terug te gaan in de tijd.
«
»
22:40 Stumptown
Dex wil haar collega Artie Banks als mentor om een erkend privédetective te kunnen worden. Hoffman heeft zijn bedenkingen bij Grey als blijkt dat hij banden heeft met een slachtoffer in zijn zaak.
«
»
23:30 Stumptown
Dex neemt het op tegen Artie Banks om de vastgoedmagnaat Randall Tapper ten val te brengen. Ondertussen leidt Cosgrove een onderzoek naar de voortvluchtige gedetineerde Wallace Kane.
«
»
00:25 Stargate Atlantis
Ladon Radim, de hoofdwetenschapper van de Genii, neemt contact op met het Stargatehoofdkwartier.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Klopjacht' (Play4)

Kan Chloé echt ontsnappen? De voortvluchtigen moeten in het centrum van Gent zijn voor de sleutel naar het volgende level. Maar de speurders weten het, en ze zullen er zijn.
br>'Klopjacht', om 20.00 uur op Play4.

Dossiers