TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
Jules Hudson is op huizenjacht aan de Welshe grenzen met een dynamisch stel dat met hun budget van 750.000 pond een landhuis met B&B-bedrijfspotentieel wil.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
Robin en Kimberly zien elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Familie en vrienden houden hun adem in. Jeroen en Antoine worden door hun vrienden verrast met vrijgezellenfeestjes en Thierry en Sanne hebben het heerlijk met elkaar in ItaliŽ.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 MasterChef AustraliŽ
Op de Fitzroy Mills Market in Melbourne krijgen de resterende achttien chefs 75 minuten de tijd om een gerecht te bereiden met koffie als hoofdingrediŽnt.
«
»
14:30 Escape to the Country
Sonali gaat op huizenjacht in Cheshire met een expat-echtpaar dat budget wil om hen terug te brengen van Duitsland naar het Britse platteland. Terwijl ze in het gebied is, leert Sonali meer over de waterwegen van Cheshire.
«
»
15:20 Neighbours
Paul ontdekt dat Nicolette bevallen is en eist om zijn kleindochter te zien, maar zij weigert. Hij speelt zijn grootste troef uit. Leo probeert ondertussen de band met David te herstellen.
«
»
15:45 Blind Getrouwd Nederland
Henk en Chantal hebben elkaar het jawoord gegeven. De sfeer is goed en in de bruidssuite gaan de twee meteen uit de kleren. Voor Jeroen en Antoine neemt de spanning toe, want vandaag is hun grote dag.
«
»
16:35 Achter gesloten deuren
Sylvia is als hoogzwangere ingetrokken bij haar vriend en diens zieke moeder. Het leven lacht haar toe, althans dat denkt ze. Maar recentelijk heeft Sylvia iets over haar man ontdekt, dat haar het lachen doet vergaan.
«
»
17:30 MasterChef AustraliŽ
De vier minst presterende chefs van de laatste mystery box-opdracht nemen het tegen elkaar op.
«
»
18:30 Border Security: Australia's Front Line
Het team is in shock door een vrouw met een ongelooflijke onthulling terwijl haar koffers doorzocht worden op drugs nadat een drugshond alarm heeft geslagen. En een nerveuze passagier trekt de aandacht.
«
»
19:00 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:30 Rescue Cam
Een skydiver krijgt een hartaanval terwijl hij in de lucht is. De marine redt de opvarenden van een zinkende boot. Jagers proberen een eland te bevrijden die vastzit in een modderig moeras.
«
»
20:00 Premier League Darts
Verslag van de achtste ronde in de Premier League Darts, vanuit de Utilita Arena in Newcastle, Engeland.
«
»
23:40 Can't Pay? We'll Take it Away!
De deurwaarders worden geconfronteerd met de eigenaar van een schoonheidssalon. Een filmproducent is flink in de problemen gekomen, en een moeder en zoon proberen een schuld te ontduiken.
«
»
00:30 Ambulance Australia
Een vrouw die gestrand is op een afgelegen wandelpad is afhankelijk van de hulp van de reddingsdiensten. Brad bedenkt een plan om haar uit deze benarde situatie te halen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! CoryfeeŽn van toen ťn sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers