TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 The Ghost and the Darkness
1896. Luitenant-kolonel Patterson vertrekt naar Afrika met de opdracht een spoorweg aan te leggen tussen Mombassa en het Victoriameer. Ter plaatste worden de werken echter verstoord door twee leeuwen.
«
»
16:25 Brooklyn Nine-Nine
Wanneer er cocane en wapens gestolen zijn uit het opslagdepot, moet het team hun eigen mensen gaan onderzoeken.
«
»
16:50 Brooklyn Nine-Nine
Jake en Amy werken samen aan een onoplosbare zaak, terwijl Holt zich aanpast aan zijn nieuwe functie. Hitchcock is ondertussen wanhopig op zoek naar de liefde van zijn leven.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Tijdens een verkenningsmissie wordt de Stargateshuttlepod onder vuur genomen door een Wraithschip.
«
»
18:10 The World's Deadliest Weather
Persoonlijke verhalen van mensen die het slachtoffer zijn geworden van extreme weersomstandigheden. Ze vertellen hoe ze dodelijke weersverschijnselen zoals tornado's, tsunami's, aardverschuivingen of lawines ternauwernood hebben overleefd.
«
»
19:05 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Er is telefonisch ingebroken in de computer van de NASA en de Space Shuttle vliegt achteruit. De politie komt langs en verdenkt de Bomma van dit strafbare misdrijf. Maar de familie bezit geen computer, en de Bomma zit al een week braaf in haar kamer.
«
»
20:35 Rogue One: A Star Wars Story
Dertien jaar nadat haar familie werd vermoord door het keizerrijk, wordt Jyn Erso benaderd door de rebellen om deel te nemen aan een gevaarlijke missie: de plannen van de Death Star bemachtigen om een einde te maken aan de macht van het keizerrijk.
«
»
22:50 Life Behind Bars: Inside Britain's Most Notorious Prison
Ook binnen de gevangenismuren proberen rivaliserende drugbendes de controle te bemachtigen.
«
»
23:50 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
00:40 Stargate Atlantis
Tijdens een verkenningsmissie wordt de Stargateshuttlepod onder vuur genomen door een Wraithschip.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Big Bang' (VTM)

Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & Loc Van Impe, Bart Kall & Ann Van Elsen en Guga Bal & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?

'The Big Bang', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers