TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
22:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende wasmachines, een geheugenpuzzel van een wrattenzwijn en Boekenjongen maakt een picknicktafel.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:20 Ollie
Ollie en Charles volgen een spoor van paardebloemen en ontdekken een betoverende plek.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee's vriendin Lily de Tijger is langsgekomen om haar favoriete spel te spelen: surprise.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Simon en Gaspard gaan met opa naar het dorp om een krant en snoep te kopen. Maar dan krijgt opa's motor plotseling pech. Op weg naar de garage genieten Simon en Gaspard van een ritje in de takelwagen, om vervolgens monteurtje te spelen.
«
»
06:45 Simon
Simon en Gaspard gaan eieren kopen op de boerderij en raken in de ban van de tractor. Als Papi terugkomt, kan hij de machine niet meer opstarten.
«
»
06:50 Beer Bo
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
In de toren van het kasteel leeft de kasteelkoekoek, die zingend de tijd aangeeft. Hij is het zat om elke dag hetzelfde liedje te zingen, en gaat op zoek naar iets leukers om te doen. Al snel ontdekt hij dat zijn zang belangrijk is voor de bewoners.
«
»
07:10 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:13 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een nieuwe grote liefde in haar leven, Frederik. Frederik is dol op rood haar. Daarom wil Marie haar haardos rood verven. Maar dat mislukt helaas. Ze heeft de verkeerde shampoo gebruikt en zit nu met groen haar opgescheept.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio, Bettina en Floris raken in de problemen als ze op bezoek gaan bij Albuza het oude vrouwtje. Het lijkt er namelijk op dat ze plannen heeft om de vriendjes op te peuzelen.
«
»
07:45 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
07:55 De Hoppers
Wanneer Arno en Mo ontdekken dat je met het uitzenden van sportwedstrijden veel geld kan verdienen, besluit Arno zijn eigen sport uit te vinden: Hopperbal. Hij streamt de wedstrijd online en ronselt de andere Hoppers om mee te spelen.
«
»
08:10 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
08:30 Casper en Emma - Beste vriendjes
Casper ziet er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook.
«
»
09:50 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de mobiel van de boswachter te pakken en testen elke app die erop staat. Grizzy gebruikt de GPS om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar hij wat chocolade kan kopen.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
10:00 Gamekeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
10:30 Ket & Doc
Een luie zomerdag in de Matongéwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. Ze kijkt naar de voorbijgangers met de radiozender op de achtergrond.
«
»
10:45 Galactic Agency
De rotzooi die Zed heeft achtergelaten wordt ondraaglijk. Om hem tot inzicht te brengen, besluiten de anderen ook hun spullen niet meer op te bergen. Als ze op een missie worden geroepen, is het gereedschap dat ze nodig hebben verloren in hun rommel.
«
»
11:00 Presto's magische school
Vincent is woedend als hij ontdekt dat Kiki Rufus een pak slaag heeft gegeven. De Doberman is nu bang voor zijn schaduw. Vincent eist dat Daniel de Chihuahua eruit zet. De dieren zullen zich verenigen om iedereen te helpen.
«
»
11:10 Presto's magische school
Drakentand geeft een show in de stad, maar een van zijn leerlingen is ziek. Hij vraagt Lorenzo om een Presto kind om zijn plaats in te nemen. Dylan beweert de beste goochelaar van de school te zijn en wordt gekozen.
«
»
11:25 Helden
De Helden bouwen een clubhuis, maken een rijdend bed en doen een wedstrijdje met gekke fietsen.
«
»
11:35 Oma en Oma
Vandaag kijken de Oma's naar volgende thema's: Ketnet-begroetingen, taarten en stunts.
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
«
»
12:05 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan het stokstaartje uit Zuid-Afrika en de ransuil uit België.
«
»
12:25 De regels van Floor
Jeffreys ouders zijn gescheiden, dus nu krijgt hij alles dubbel. Cadeaus, zakgeld, ga zo maar door. Floor probeert daarom haar ouders aan te praten dat ze in een sleur zitten.
«
»
12:35 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
13:00 Helden
De Helden bouwen een brug, doen een modderparcours en maken een echte film.
«
»
13:10 Galactic Agency
Toaster voelt nutteloos tijdens reparatie missies. Ze besluit zichzelf te downloaden in een tweevoetige robot die Apple moet repareren. Met dit nieuwe lichaam volgt ze haar vrienden overal, maar haar gebrek aan controle zorgt voor problemen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een poort naar een andere, maar identieke wereld. De hut is er, maar er is ook een chocolademuseum.
«
»
13:25 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
13:30 Lotte & Louise
Twee tienjarige meisjes, Lotte en Louise, ontmoeten elkaar op een zomerkamp. Ze lijken heel veel op elkaar en het duurt niet lang, of ze komen erachter dat ze een tweeling zijn.
«
»
15:00 Mega Mindy
Als een van de beruchte Kriminalsky-broers wordt gearresteerd, is dat gevaarlijk voor Migrain en het politiekorps. En Mega Mindy kan pas komen helpen wanneer de generator van opa Fonkel weer gemaakt is...
«
»
15:25 Samson en Marie
Samson wil met zijn rode balletje spelen. Marie zoekt zich te pletter, maar het rode balletje is nergens te vinden. Ze belt al hun vrienden op en haalt zelfs het hele busje overhoop, maar er is nergens een rood balletjes te zien.
«
»
15:30 Molang
Alle vrienden werken hard in de velden om voorraden te maken voor de winter. Maar één van hen stopt en begint muziek te maken. De fabel van de krekel en de mier wordt opnieuw bekeken.
«
»
15:35 De Smurfen
Gargamel heeft een boel Smurfen gevangen genomen. Grote Smurf laat de rest van het dorp de redders uitkiezen. Uiteindelijk moeten Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf hun best doen om het Smurfendorp te redden.
«
»
15:50 Presto's magische school
Vincent schaamt zich als zijn ouders een paar dagen op het landhuis komen logeren en zich in al hun activiteiten mengen. Hij wil van ze af zien te komen.
«
»
16:05 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze het verkeer kunnen versnellen door de maximumsnelheid op het verkeersbord aan te passen. Zo kunnen ze voor een tocht zorgen die ideaal is voor hun vliegerspel.
«
»
16:30 Nachtwacht
De Nachtwacht stuit op de Lamia, een wezen dat snel naar de onderwereld moeten worden gestuurd. Als de eieren van de Lamia uitkomen, dan zullen de inwoners van Schemermeer waarschijnlijk worden opgegeten.
«
»
16:55 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Schijtluizen
Sien en Nidal worden voorgesteld aan de Europese kreeft die met zijn scharen kan knijpen of snijden.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:16 Gamekeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno en Mo willen succesvolle, rijke rappers worden. Ze maken hun eigen raplied en nemen zelfs een videoclip op, maar het succes blijft uit. Pixie belooft hen tegen betaling te trainen zodat de twee echt coole rappers kunnen worden.
«
»
18:55 Ket & Doc
Drie skaters dwalen door de stad, op zoek naar een plek om te skaten. Overal krijgen ze het deksel op de neus. Uiteindelijk gaan ze zelf op het stadhuis hun rechten opeisen. Daar is veel lef voor nodig.
«
»
19:10 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:20 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:40 4eVeR
Emma is razend nu ze heeft ontdekt dat Louise de fotoshoot toch heeft gedaan. Ingrid is in alle staten wanneer ze hoort wat er is gebeurd. Robin is ziek, maar voelt zich gesteund door Lore, met wie hij weer regelmatig contact heeft.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers