TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Red Cliff
China, begin 3e eeuw. Krijgsheer Cao Cao trekt met zijn leger het land van Wu binnen. Sun Quan, heerser van Wu, is genoodzaakt zijn grote rivaal Liu Bei om hulp te vragen.
«
»
16:15 SAS: Who Dares Wins
De 22 overblijvende rekruten, onder wie de mol, trekken dieper over ruig terrein op het eiland Raasay. Ze leren hun agressie te beheersen, trainen met pistolen en vechten van man tot man.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Het Stargate-team maakt op de planeet Athos kennis met een nieuwe vijand: de Wraith, uiterst gewelddadige buitenaardse wezens die het Pegasus-heelal al eeuwenlang terroriseren.
«
»
18:00 The World's Deadliest Weather
Een zware aardbeving verandert de kustlijn van Wellington, Nieuw-Zeeland. - Een journalist uit Colorado wordt samen met zijn auto meegesleurd door een modderstroom.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Vorig jaar werd er in Engeland en Wales elke zes minuten een auto gestolen.
«
»
19:55 De familie Backeljau
De Bomma is op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft een indrukwekkende contactadvertentie geplaatst en verwacht een massa reacties.
«
»
20:35 Charlie's Angels
De knappe privédetectives Dylan, Natalie en Alex, die voor de mysterieuze Charlie werken, worden ingehuurd door miljonair Eric Knox. Zijn revolutionaire stemherkenningsprogramma werd gestolen.
«
»
22:10 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De Bone Collector is overal in het nieuws. Hij slaagt er echter nog steeds in om het team telkens één stap voor te zijn en richt nu het vizier op de naasten van Lincoln, onder wie Amelia.
«
»
23:00 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln moet zijn eigen leven op het spel zetten om zijn zoon Camden te redden. Het komt tot een dodelijke confrontatie tussen hem en de Bone Collector.
«
»
23:55 Stargate Atlantis
Het Stargate-team maakt op de planeet Athos kennis met een nieuwe vijand: de Wraith, uiterst gewelddadige buitenaardse wezens die het Pegasus-heelal al eeuwenlang terroriseren.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers