TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Onderbreking
«
»
09:15 Onderbreking
«
»
11:45 Sturm der Liebe
Lia vertelt Valentina over de relatie van Robert en Ariane en hoopt dat zij tot haar vader kan doordringen. Alfons en Hildegard proberen Werner op te vrolijken.
«
»
12:35 Onderbreking
«
»
15:05 Gone: Finding My Daughter
Achttien jaar nadat ze haar pasgeboren dochter afstond voor adoptie, doet een vrouw er alles aan om het meisje terug te vinden nadat ze ontdekt dat ze ontvoerd werd.
«
»
16:40 Bless the Harts
Betty is bijna jarig en dus probeert de hele familie Hart te achterhalen hoe oud ze nu eigenlijk is. Wayne krijgt een camper cadeau.
«
»
17:10 White Collar
Neal moet undercover gaan om een kunstvervalser te klissen. Ondertussen heeft hij samen met Mozzie en James de plaats gevonden waar Ellen haar bewijsmateriaal bewaart.
«
»
18:00 Modern Family
Mitchell en Cameron nemen de herziening van hun testament serieus. Ze evalueren grondig wie in aanmerking komt om zich over Lily te ontfermen, mocht hen iets overkomen.
«
»
18:25 Modern Family
Gloria en Claire brengen samen met de kinderen moederdag door. Jay beslist om thuis te blijven. Hij wil immers een maaltijd voor de ganse familie bereiden.
«
»
18:50 The Simpsons
Broadway-legende Laney Fontaine verandert Lisa in een echte showbizzgirl nadat Homer de kans heeft verspeeld om haar op muziekkamp te sturen.
«
»
19:20 The Simpsons
Lisa probeert de eer van een vergeten vrouwelijke uitvindster te redden. Ondertussen krijgt Bart te horen dat hij een sociopaat is.
«
»
19:45 Crime Night: S.W.A.T.
Hondo's team maakt jacht op een seriemoordenaar die aan vervolging ontsnapte door zijn eigen dood in scène te zetten.
«
»
20:35 Kursk
In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Koersk naar de bodem van de Barentszzee. Aan boord weten slechts 23 bemanningsleden zich in veiligheid te brengen.
«
»
22:40 Sin City: A Dame to Kill For
In Sin City keert pokeraar Johnny zich tegen de gevaarlijkste man van de stad, senator Roark. Ook nachtclubdanseres Nancy maakt jacht op Roark, want zij wil de dood wreken van John Hartigan.
«
»
00:25 Clique
Holly voelt zich steeds meer op haar gemak in Edinburgh. Maar wanneer de waarheid aan het licht komt, keert iedereen zich tegen haar.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers