TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The Salisbury Poisonings
Op 4 maart 2018 treffen de hulpdiensten in een park in Salisbury de bewusteloze lichamen van voormalig spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia op een bankje aan.
«
»
06:00 Ghosts
Een luxehotelketen doet Mike en Alison een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Het vooruitzicht van een vertrek drijft echter een wig tussen de geesten.
«
»
06:30 Father Brown
Father Brown gaat langs bij Flambeau, die wordt beschuldigd van de moord op zijn kameraard Flynn. De man schreeuwt zijn onschuld uit.
«
»
07:15 Call the Midwife: Xmas 2014
Zuster Hilda en Dr. Turner helpen een jonge vader met een longaandoening wiens zwangere vrouw van plan is om thuis te bevallen. Ze ontdekken dat hij kampt met een trauma uit het verleden.
«
»
08:05 The Larkins
Pop accepteert een lucratief aanbod dat hij niet kan weigeren en de nieuwe buren van de Larkins geven een etentje dat zo rampzalig verloopt dat het hilarisch is.
«
»
08:55 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby herleeft zijn oude sportglorie.
«
»
09:40 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby herleeft zijn oude sportglorie.
«
»
10:25 Miss Fisher's Murder Mysteries
De Australische detective Phryne Fisher keert na een jarenlang verblijf in Engeland terug naar haar geboorteland Australië. Ze is nog maar net in haar hotel ingecheckt of ze moet al aan de slag.
«
»
11:20 All Creatures Great and Small
Het is Kerstmis in Skeldale en Siegfried staat voor de beslissing of hij zijn dierbaren moet beschermen ten koste van het welzijn van River.
«
»
12:10 Death in Paradise
Jerome Martin is de voorzitter van Saint Marie's plaatselijke cricketclub. Hij wordt bij zonsopgang dood aangetroffen op het cricketveld. Zijn teamgenoten worden meteen als verdachten aangewezen.
«
»
13:05 Rosemary and Thyme
Het tweetal is uitgenodigd om in Malaga een tuin in Arabische stijl te helpen creëren. Maar al gauw wordt er een buurtbewoner dood aangetroffen en een mysterieuze landeigenaar is de hoofdverdachte.
«
»
13:50 Father Brown
In de lokale legerkazerne wordt iemand vermoord met een legendarisch gebroken zwaard. Dit onderzoek leidt Father Brown naar een moord die dertien jaar geleden plaatsvond in Duinkerke.
«
»
14:45 New Tricks
Sandra loopt een oude vlam tegen het lijf wanneer ze gevraagd wordt om een moord op een louche antiquair te onderzoeken. Ondertussen maakt Brian zich zorgen dat Esther een affaire heeft.
«
»
15:50 Agatha Raisin
Agatha en Toni ondervragen Sylvan, die hoewel hij een relatie met Jane had, betrapt is in een omhelzing met Olivia. Hij verklaart dat hij haar omhelsde na het sluiten van een zakelijke deal.
«
»
16:50 Ghosts
De familie van Pat maakt zich op voor haar jaarlijkse bezoek aan de plaats waar Pat stierf. Pat wil hen koste wat het kost een boodschap 'van de andere kant' overbrengen.
«
»
17:25 Ghosts
Een productiehuis klopt bij Mike en Alison aan. Ze zijn op zoek naar een oud huis dat als decor gebruikt mag worden voor een nieuw kostuumdrama.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeestje eindigt in een tragedie wanneer de gastheer van een plezierboottocht de volgende ochtend dood op het strand wordt aangetroffen. Hij werd met een harpoen doorboord.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. In de lucht boven de UFO hot-spot Cooper Hill zijn geheimzinnige lichten te zien.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2/2. In hun zoektocht naar de waarheid brengen DCI Barnaby en DS Nelson verdenkingen, bedrog en lang verborgen geheimen naar boven.
«
»
21:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf?
«
»
22:00 Midsomer murders
Deel 2/2. William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde... Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
23:00 Happy Valley
Naarmate Tommy's grote dag nadert, wordt Catherine alsmaar meer achterdochtig. Ryan slaagt erin om haar op een nieuwe manier uit te dagen.
«
»
23:55 Vienna Blood
Max past zijn neurologische expertise toe op de zaak van een gepensioneerde soldaat, kapitein Steiner, die ervan overtuigd is dat hij wordt vervloekt en gemarteld door wraakzuchtige geesten.
«
»
00:50 Why Didn't They Ask Evans?
Frankie en Bobby verleggen hun onderzoek naar The Grange, een enorme psychiatrische kliniek die dreigend boven het landschap van Hampshire uittorent. Alle sporen leiden nu naar de kliniek.
«
»
01:30 Agatha Christie's Marple
Kolonel Protheroe wordt vermoord aangetroffen in de plaatselijke pastorie. Er zijn talloze valse sporen, vooral wanneer zijn weduwe en haar minnaar allebei de moord bekennen.
«
»
03:05 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby herleeft zijn oude sportglorie.
«
»
03:50 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby herleeft zijn oude sportglorie.
«
»
04:35 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeestje eindigt in een tragedie wanneer de gastheer van een plezierboottocht de volgende ochtend dood op het strand wordt aangetroffen. Hij werd met een harpoen doorboord.
«
»
05:30 Ghosts
Alison en Mike gooien het op een semi-harmonieus akkoordje met de spoken van Button House. De spoken kunnen zich best vinden in de nieuwe situatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers