TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Ride Along 2
Terwijl zijn huwelijksdag met rasse schreden nadert, trekt Ben Barber samen met zijn toekomstige schoonbroer James Payton naar Miami om er een belangrijke drugszaak te onderzoeken.
«
»
14:45 The Graham Norton Show
Gasten: Ashley Banjo, Shirley Ballas, Frank Skinner, Ewan McGregor en Miley Cyrus.
«
»
15:50 Life in Pieces
Colleen gaat met John mee naar zijn vrienden van de luchtmacht voor hun jaarlijkse kersttraditie. Samantha sluipt weg met haar vrienden.
«
»
16:15 Life in Pieces
Heather en Tim vinden eindelijk een ander koppel waar het mee klikt. Greg staat erop dat hij en Jen aparte vluchten nemen voor het geval dat er iets gebeurt met het vliegtuig.
«
»
16:45 M*A*S*H
Hawkeye heeft een Noord-Koreaanse soldaat geopereerd. De kerel stelt het redelijk goed, maar heeft een bloedtransfusie nodig.
«
»
17:15 M*A*S*H
Over een paar dagen is het Kerstmis. Priester Mulcahy wil de artsen, verpleegsters en gewonde soldaten in de sfeer brengen en fleurt het kamp op met een kerstboom en kerststal.
«
»
17:50 Top Gear
Paddy McGuiness, Chris Harris en Freddie Flintoff vertrekken in tweedehandscabriolets op roadtrip. Freddie waagt zich bovendien vanaf een dam aan een bungeesprong met een oude Rover.
«
»
19:00 Police Interceptors
Realityreeks.
«
»
20:00 Mr. Bean
Mr. Bean oververslaapt zich, maar met wat puik stuurwerk raakt hij nog op tijd bij de tandarts. De tandarts wenst echter dat hij helemaal niet was komen opdagen.
«
»
20:35 The Amazing Spider-Man
Tijdens een bezoek aan een laboratorium wordt Peter Parker gebeten door een radioactieve spin. Die geeft hem bijzondere krachten, die Peter aanwendt om de misdaad te bestrijden.
«
»
23:00 7 Seconds
Voormalig elitesoldaat Jack Tuliver werkt als dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van twintig casino's vervoeren.
«
»
00:55 Foute vrienden
In de Brusselse Koninginnegalerij wanen de vier vrienden zich voor n dag pralineverkopers. In Gent moeten Jeron, Begijn, Thomas en Christophe vervolgens toevallige passanten manieren aanleren.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers