TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Chivalry
Bobby krijgt een geweldige kans. Cameron en Bobby proberen even te ontsnappen aan hun werk, maar worden vervolgens geconfronteerd met een crisis wanneer een omstreden video viraal gaat.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown en zijn vrienden komen vast te zitten bij een groep hedonisten. Ze beseffen al gauw dat ze moeten zien te ontsnappen, want in Hotel Cuba staat er moord op het menu.
«
»
06:45 George Gently
Op een altaar in een kerk wordt het levenloze lichaam van Audrey Chadwick gevonden. Ze bleek te werken in een nachtclub.
«
»
08:15 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu moeten een onschatbaar juweel terugvinden.
«
»
09:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Wanneer een verwende hond van huis wegloopt, krijgen Frank en Lu de opdracht om het dier op te sporen.
«
»
09:45 New Tricks
Wanneer in het toilet van een pub een verborgen fototoestel gevonden wordt, besluit het team de moord op een man die in een fotowinkel werkte, te heropenen.
«
»
10:35 Midsomer murders
Deel 1/2. Een belastinginspecteur wordt drijvend aangetroffen in een vat op een kermis. Hij deed onderzoek naar een illegale ciderfabrikant.
«
»
11:15 Midsomer murders
Deel 2/2. Een belastinginspecteur wordt drijvend aangetroffen in een vat op een kermis. Hij deed onderzoek naar een illegale ciderfabrikant.
«
»
12:05 Death in Paradise
Angelique Morel, een voodoopriesteres die de avond tevoren haar eigen moord voorspelde, wordt dood aangetroffen in het kantoor van schooldirecteur Nicholas Dunham.
«
»
13:10 Death in Paradise
Inspecteur Richard Poole en zijn team proberen te achterhalen wat er precies gebeurd is op het prachtige eiland Saint-Marie wanneer een vrouw de moord op haar man bekent.
«
»
14:15 Midsomer murders
Deel 1/2. Als er een internationale fietswedstrijd plaatsvindt in het dorpje Burwood Mantle in Midsomer moeten DCI Barnaby en DS Nelson onderzoeken wanneer de leider is vermoord.
«
»
15:15 Midsomer murders
Deel 2/2. DCI Barnaby en DS Nelson raken betrokken bij een genadeloze concurrerende wereld van chantage, omkoping en bloedvergieten, waarbij er ten koste van alles gewonnen moet worden.
«
»
16:05 Sister Boniface Mysteries
De secretaresse van een hooggeplaatste overheidsfunctionaris wordt dood onderaan een trap gevonden. Zuster Boniface is er echter van overtuigd dat de vrouw voor de val van de trap al dood was.
«
»
17:05 Death in Paradise
Een toerist heeft een alibi voor de veroordeelde moordenaar van de redacteur van de Saint Marie Times, zeven jaar geleden. Inspecteur Jack Mooney moet de zaak heropenen.
«
»
18:05 Midsomer murders
Een dorp begint zijn donkere geheimen prijs te geven als een vrouw op het kerkhof wordt doodgestoken.
«
»
19:00 Midsomer murders
Een dorp begint zijn donkere geheimen prijs te geven als een vrouw op het kerkhof wordt doodgestoken.
«
»
20:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Tijdens de kerstdagen is de stad in rep en roer wanneer onbekenden het Wintermas Festival dreigen te verstoren.
«
»
21:00 Whitstable Pearl
Een lokale pub staat te koop en de dorpsbewoners zijn boos dat de pub mogelijk aan een projectontwikkelaar wordt verkocht.
«
»
22:00 Agatha Raisin
Agatha wordt ingehuurd om een vrouw te beschermen tegen de geesten van Voorbije Kerstmis, maar als de vrouw dood wordt aangetroffen, zit Agatha opeens met een moordzaak.
«
»
22:55 Agatha Raisin
Als het detectivebureau van Agatha Raisin wordt gewaarschuwd om te stoppen met het moordonderzoek, proberen Toni en Charles een heidense clan te infiltreren.
«
»
23:55 Silent Witness
DI Connie James doet een beroep op Leo, Harry en Nikki na de moord op de voormalige elitesoldaat Mick Francis, zijn dochter en haar zoontje. De drie werden om het leven gebracht in hun boerderij.
«
»
00:50 Death in Paradise
Een toerist heeft een alibi voor de veroordeelde moordenaar van de redacteur van de Saint Marie Times, zeven jaar geleden. Inspecteur Jack Mooney moet de zaak heropenen.
«
»
01:40 Whitstable Pearl
Een lokale pub staat te koop en de dorpsbewoners zijn boos dat de pub mogelijk aan een projectontwikkelaar wordt verkocht.
«
»
02:25 Chivalry
Regisseur van indie-films Bobby neemt de reshoots van een grote filmproductie over. Samen met producent Cameron probeert ze een belangrijke speler aan boord te krijgen.
«
»
02:50 Chivalry
Cameron bezint zich over zijn gedrag in het verleden en Jean bevestigt zijn ergste vermoedens. Bobby's inspanningen om de controversiële seksscène terug te halen worden gedwarsboomd.
«
»
03:15 The Mallorca Files
Een opgepakte drugsdealer brengt Miranda en Max op de hoogte van de terugkeer van Charlie King op het eiland. Die was op de vlucht nadat hij werd beschuldigd van de moord op zijn vriendin Gaby.
«
»
04:00 The Mallorca Files
Ines stuurt Max en Miranda naar het huis van de bekende Duitse realityster en muziekproducer Jurgen Kuhl, die een aangifte heeft gedaan van een diefstal.
«
»
04:45 Sister Boniface Mysteries
De secretaresse van een hooggeplaatste overheidsfunctionaris wordt dood onderaan een trap gevonden. Zuster Boniface is er echter van overtuigd dat de vrouw voor de val van de trap al dood was.
«
»
05:30 Ghosts
Mike doet een bijzondere ontdekking tussen enkele oude voorwerpen in de tuin. De vondst doet Thomas terugdenken aan een voorval uit zijn verleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers