TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
06:10 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
06:35 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
07:40 Tot op de graat
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»
08:00 Tot op de graat
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met krab. Deze powerkrab is de grootste die in onze Noordzee leeft en kan met haar scharen zonder problemen een potloot in twee breken!
«
»
08:20 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
08:30 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
08:55 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
09:05 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
09:30 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
10:00 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
11:00 Over (h)eerlijke groenten
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
11:40 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
11:55 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
12:20 Pasta & risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
12:40 Soep!
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»
13:00 Soep!
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
13:30 Bal National
Beenhouwerszoon Wim bereidt vers lamsgehakt. Het is de basis voor twee recepten met balletjes. Wim bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas.
«
»
14:05 De dagschotel
Dominique Persoone - Kabeljauwhaasje in panade van tuinkruiden
«
»
14:20 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
15:15 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
15:25 A la carte
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
15:50 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:15 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
16:45 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
17:30 Het perfecte feestmenu
Dominique Persoone tovert vandaag een fantastisch driegangenmenu op tafel.
«
»
18:05 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
18:10 In de Mix (magazine Njam)
Dominique Persoone klopt een sabayon met Elixir d'Anvers en Jeroen De Pauw tovert een brownie met frambozen op tafel.
«
»
18:35 Peppe's Sicilië
Peppe's grootouders wonen in het centrum van Siculiana, in Sicilië. Vlakbij de kerk en met zicht op het kasteel. Maar nog steeds met de natuur binnen handbereik, want daar leven ze van.
«
»
19:00 DIY (do it yourself)
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
19:30 Bal National
In het perfecte vogelnestje zit een ei verstopt met een smeuïge vloeibare dooier. Bij deze klassieke gevulde gehaktbal hoort uiteraard een gladde tomatensaus. Simpelweg lekker met wat pasta erbij.
«
»
20:05 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Mississippi Punch, Lucien Gaudin en Baraa-Peg.
«
»
20:15 Comfort Food
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»
20:40 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
21:30 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
21:40 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
22:35 Come a Peppe
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij Peppe Giacomazza tikt dat vooral heel Italiaans. Hij geeft inspiratie voor o.m. zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en lasagne.
«
»
23:00 Het perfecte feestmenu
Dominique Persoone tovert vandaag een fantastisch driegangenmenu op tafel.
«
»
23:35 Heerlijke feesten met Colruyt
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
23:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:30 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:55 Soep!
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
01:20 Smossen mag
Mats (10 jaar), Deborah (12 jaar) en Liselotte (9 jaar) maken zelf hun frietjes en serveren het met een bijzondere kip, aparte appelmoes, en verder met alles erop en eraan. Het ideale kinderfeest.
«
»
01:45 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
02:10 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
02:55 Heerlijke feesten met Colruyt
Stephanie bereidt parelhoen met boschampignons en witloof. Ze geeft de groenten ook nog een passend jasje van notencrumble als extra feestelijke touch.
«
»
03:05 Tot op het Bot: Het Rund
De entrecote is een populair stuk van de koe dat we allemaal al wel eens gegeten hebben, thuis of op restaurant.
«
»
03:30 De dagschotel
Zijn keuken is er één van de verfijning, maar dat wil niet zeggen dat topchef Roger van Damme zelf niet houdt van echte boerenkost.
«
»
03:40 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
04:30 Winters grillen
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden. En ook zijn dessert is comfort food: snickers op de grill!
«
»
05:00 Het perfecte feestmenu
Dominique Persoone tovert vandaag een fantastisch driegangenmenu op tafel.
«
»
05:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers