TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 A View to a Kill
James Bond komt tegenover de kwaadaardige zakenman Max Zorin te staan, die Silicon Valley met al zijn technologiebedrijven van de kaart wil vegen, zodat hij het monopolie krijgt op de microchipmarkt.
«
»
14:45 The Graham Norton Show
Graham Norton praat onder meer met Martin Freeman, Michael Bublé en Michael Sheen.
«
»
15:20 Foute vrienden
Begijn, Jeron, Steven en Thomas werken dit keer aan de receptie van een viersterrenhotel. Ze weten niet wat de anderen bekokstoofd hebben.
«
»
16:00 Foute vrienden
Begijn, Jeron, Thomas en Steven geven volle gas aan het tankstation. Terwijl een van hen de benzinetank van de klanten vult, bepalen de drie anderen wat er zich allemaal afspeelt aan de pompen.
«
»
16:40 Motorway Cops
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
«
»
17:55 Motorway Cops
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
«
»
19:10 Police Interceptors
Steven King en het team dat zich bezighoudt met steekpartijen houden twee jongens aan die in het verleden al vaker messen in hun bezit hadden.
«
»
20:05 Border Security USA
Officieren vinden een cocktail die meer bevat dan alleen drank. Een grensoverschrijdende shopper heeft een crimineel verleden. De verklaring van een kledingontwerper klopt niet.
«
»
20:35 Allied
De Britse spion Max Vatan moet in 1942 in Casablanca samenwerken met de Franse verzetsstrijdster Marianne Beauséjour. Max en Marianne doen zich voor als een getrouwd koppel, maar worden echt verliefd.
«
»
22:45 The Art of the Steal
Crunch Calhoun, stuntrijder en voormalig kunstdief, besluit nog één laatste, lucratieve klus uit te voeren. Met zijn vroegere team bedenkt hij een plan om een kostbaar historisch boek te stelen.
«
»
00:30 Motorway Cops
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

FBI-agent Mark Kaminsky werd ontslagen nadat hij een flater beging. Sindsdien is hij sheriff in een klein stadje in de buurt van Miami. Maar Kaminsky verveelt zich dood in zijn nieuwe functie. Op een dag krijgt hij een interessant aanbod van zijn gewezen baas Harry Shannon. Die biedt hem opnieuw een plaats bij de FBI aan als Mark de moordenaar van Shannons zoon kan uitschakelen.

'Raw Deal', film uit 1986 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers