
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Soep! |
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
06:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:55 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
07:35 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
08:00 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:20 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën. Chef Jeroen De Pauw legt onglet op de grill met chimichurrisaus en hij serveert het met een winterse bereiding van aardappel en bloemkool. Smakelijk!
«
»
08:40 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:50 | Tot op de graat |
Vandaag werkt onze chef Johan Segers met een speciaal beestje uit onze Noordzee: de wulk, één van de grootste huisjesslakken die in onze gebieden leeft.
«
»
09:15 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
09:25 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
09:50 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
10:40 | Sportfood |
Yenthe voetbalt in de 2e nationale afdeling en traint 2 keer per week. Na haar werk heeft ze weinig tijd om te koken.
«
»
11:10 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
11:20 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
12:10 | Nuances |
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
12:45 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
13:00 | De dagschotel |
Jan Tournier - Chinese kip met wilde rijst.
«
»
13:15 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
13:55 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
14:45 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
15:35 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
15:50 | Peppe's Toscane |
Peppe trekt naar Toscane om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
16:10 | Pasta & risotto |
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
16:30 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
18:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
18:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een schildpadbrood gevuld met gehaktballen. Edwin Menue kiest voor kreeft in een zoutkorst en Dominique Persoone bakt hippe moelleux mugcakes.
«
»
18:35 | Peppe's Sicilië |
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
19:00 | Peppe's Pizza |
Het is misschien geen traditionele pizza, maar het is er wel eentje die in Italië al generaties lang populair is: de pizza met hazelnootpasta oftwel de pizza cioccolata.
«
»
19:15 | Peppe's pasta |
Wat betekent die mysterieuze al dente eigenlijk en hoe geef je kleur aan je pasta? Onze Italiaanse smakenverleider Peppe Giacomazza legt het je allemaal uit, van a tot z, van pasta tot peppe!
«
»
19:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
19:55 | De dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
20:10 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails White Lady, Pimm's No.1 en Aperol Sour.
«
»
20:20 | De dagschotel |
"Gewoon proberen", deze boodschap heeft Jan Buytaert voor ons als het gaat om zijn palingspiesjes.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag maakt deze chef furore in deze culinaire sectore(n): Moerman Lore! Ze zorgt voor een vegetarisch gerechtje met penne, veggiekip en een verrassende spinaziepesto. Makkelijk, lekker en vooral klaar in de beloofde 20 minuten.
«
»
21:10 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
21:20 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
21:55 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
22:45 | Come a Peppe |
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
23:05 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man van de zee, in hoofd, nieren, benen en hart: Desmidt Bart! Hij steekt zalig verse langoustines onder de grill en serveert met zeekraal en aardappel. Voor wanneer doordeweeks op z'n weekends mag.
«
»
23:35 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
23:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:35 | Soep! |
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
01:00 | Smossen mag |
Vandaag is het visdag en vroeger viel die dag meestal op een vrijdag, wanneer de viskraam op het dorpsplein stond.
«
»
01:25 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
01:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
02:25 | Tot op het Bot: Het Rund |
Vandaag maakt Johan Segers een gerecht met de klapribben van het rund, in het Frans 'boulie plat cote' genoemd.
«
»
02:50 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
03:00 | De dagschotel |
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
03:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
03:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag maakt deze chef furore in deze culinaire sectore(n): Moerman Lore! Ze zorgt voor een vegetarisch gerechtje met penne, veggiekip en een verrassende spinaziepesto. Makkelijk, lekker en vooral klaar in de beloofde 20 minuten.
«
»
04:00 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
04:30 | Het weekmenu |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood (met Dagny Ros Asmundsdottir)
«
»
05:10 | Winters grillen |
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ. En als dessert grillt hij ananas met een heerlijke marinade met Sambuca.
«
»
05:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»