TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Vanessa belooft dat ze na het Duits kampioenschap met Max op reis zal gaan en ze maken plannen. Maja vergeeft Constanze en ook Selina is opgelucht nu alles bijgelegd is.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:45 Christmas in the Air
Wanneer professionele planner Lydia weduwnaar Robert en zijn twee kinderen helpt om wat meer structuur in hun dagelijks leven te brengen, leert ze dat je niet alles in het leven kan plannen.
«
»
16:30 Single Parents
Will is enthousiast om coach van het voetbalteam te worden. Douglas en Angie bespreken hun vriendschap.
«
»
16:55 White Collar
Mozzie is helemaal in de ban van zijn favoriete serveerster, Gina. Hij vermoedt dat ze in de problemen zit en wil er alles aan doen om haar te helpen. Daarvoor heeft hij de hulp van Neal nodig.
«
»
17:45 Parks and Recreation
Leslie stuit op verzet wanneer ze instemt met een tax op frisdrank. Ben probeert op een goed blaadje te staan bij zijn stagiairs. Chris wordt depressief door de inzet van Andy om in vorm te geraken.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam en Brea besluiten samen naar het schoolbal te gaan, maar Beverly zou wel eens roet in het eten kunnen gooien.
«
»
18:45 The Simpsons
Na het zien van een concert wil Bart ook een rocker worden. Hij vraagt een gitaar aan zijn ouders. Wanneer Otto, de buschauffeur, de gitaar ziet, wil hij er ook op spelen.
«
»
19:15 The Simpsons
Samantha Stanky is het nieuwe buurmeisje van de Simpsons. Milhouse wordt tot over zijn oren verliefd op haar en het gevoel is wederzijds. Wanneer Bart hen ziet zoenen, wordt hij jaloers.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon test een uitvinding die hem kan helpen met het lezen van menselijke emoties. Leonard kan zijn gevoelens niet meer verbergen wanneer Penny vertelt dat haar broer langskomt.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
De poging van Leonard en Howard om Sheldon op een treinreis te sturen, zodat hij zich niet zou moeien met hun Air Force-project, mislukt.
«
»
20:45 True Lies
Harry leidt een dubbelleven. Hij is een geheim agent en zijn vrouw weet niets af van zijn gevaarlijke bezigheden. Na vijftien jaar huwelijk krijgt ze genoeg van haar gewone leven.
«
»
23:25 Magnum P.I.
Terwijl Higgins en Magnum gestolen waardevolle truffels proberen terug te vinden, moeten ze ook de zorg over een achtergelaten baby op zich nemen.
«
»
00:20 Magnum P.I.
Een helderziende huurt Magnum en Higgins in om een moord te voorkomen die volgens haar weldra gepleegd zal worden. Katsumoto ondervraagt Kumu over teruggevonden gestolen juwelen.
«
»
01:10 White Collar
Mozzie is helemaal in de ban van zijn favoriete serveerster, Gina. Hij vermoedt dat ze in de problemen zit en wil er alles aan doen om haar te helpen. Daarvoor heeft hij de hulp van Neal nodig.
«
»
01:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

FBI-agent Mark Kaminsky werd ontslagen nadat hij een flater beging. Sindsdien is hij sheriff in een klein stadje in de buurt van Miami. Maar Kaminsky verveelt zich dood in zijn nieuwe functie. Op een dag krijgt hij een interessant aanbod van zijn gewezen baas Harry Shannon. Die biedt hem opnieuw een plaats bij de FBI aan als Mark de moordenaar van Shannons zoon kan uitschakelen.

'Raw Deal', film uit 1986 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers