TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Internal affairs
Raymond Avila, detective bij de dienst Interne Zaken van de politie van Los Angeles, moet een onderzoek instellen naar het wangedrag van Van Stretch, een officier die verdacht wordt van corruptie.
«
»
14:55 Undercover: Fighting the Fraudsters
Het vervalsen van documenten blijkt big business te zijn. Van valse paspoorten, bankdocumenten tot zelfs wapenvergunningen, criminelen gebruiken ze volop om hun zaakjes rond te krijgen.
«
»
15:55 Foute vrienden
De Foute Vrienden houden een oogje in het zeil aan de Vlaamse kust. Ze paraderen als strandwachters tussen de toeristen en proberen het zonnebaden in foute banen te leiden.
«
»
16:30 Foute vrienden
Compilatie van het eerste seizoen.
«
»
17:10 Deadly Drops: Eaten by an Escalator
Documentaire.
«
»
18:10 Undercover: Fighting the Fraudsters
Er worden online heel veel soorten dieetpillen aangeboden, maar ze zijn niet allemaal legaal en veilig, zo blijkt. Paul gaat undercover en gaat de confronatie aan met de verkopers.
«
»
19:10 Police Interceptors
De twee Chrissen moeten hard op de gaspedaal drukken wanneer een sportwagen hen probeert af te schudden. Het Proactive Intercept-team rijdt een verdachte Audi klem.
«
»
20:05 Border Security USA
Op JFK Airport ontdekken agenten cocane verborgen in een Caribische cocktail. Een Chinese student hoopt dat de douane hem erdoor laat, nadat hij zijn visum heeft overschreden.
«
»
20:35 Twelve Monkeys
2035. De weinige overlevenden van een epidemie houden zich ondergronds schuil. Gedetineerde James Cole wordt teruggestuurd naar het jaar 1997 om de oorsprong van het virus te achterhalen.
«
»
22:55 S.W.A.T.: Firefight
Luitenant Paul Cutler van het S.W.A.T.-team van Los Angeles wordt overgeplaatst naar Detroit om hun team op te leiden. Maar bij de eerste klus loopt het grondig fout: een gegijzelde wordt gedood.
«
»
00:40 Deadly Drops: Eaten by an Escalator
Documentaire.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers