
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef met culinaire creativiteit als één van haar talrijke bekwaamheden: Vanja van der Leeden! Ze kookt snel en met de Italiaanse slag: gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim. La cucina semplice!
«
»
06:00 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
06:30 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
06:50 | A la carte |
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
07:15 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de tweesterrenchef die zijn gemoederen nooit verhit: Bart Desmidt! Hij maakt paling in 't wit, dat wil zeggen paling met een flinke scheut room en aardappelblokjes erbij. De tuinkers geeft de paling ook een tint groen.
«
»
07:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een schildpadbrood gevuld met gehaktballen. Edwin Menue kiest voor kreeft in een zoutkorst en Dominique Persoone bakt hippe moelleux mugcakes.
«
»
08:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef met culinaire creativiteit als één van haar talrijke bekwaamheden: Vanja van der Leeden! Ze kookt snel en met de Italiaanse slag: gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim. La cucina semplice!
«
»
08:25 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
08:55 | Tot op de graat |
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot.
«
»
09:05 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
09:15 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
09:55 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
10:25 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
11:15 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
11:30 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
11:40 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
12:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag doet deze chef, foodstylist én culinair schrijver haar intrede: Vanja van der Leeden! Ze maakt bami goreng, maar doet dat helemaal vegan. Pittig, kruidig, plantaardig en ook: een ode aan haar Indonesische roots. Vakantie op je bord!
«
»
12:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel. We praten met Jonnie Boer en komen te weten waarom hij terecht één van de peetvaders van de Nederlandse gastronomie wordt genoemd.
«
»
13:05 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
13:40 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
14:00 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
14:30 | Wild van wild |
De haas is een wildsoort die niet iedereen even graag lust, maar door echte liefhebbers erg gewild is.
«
»
14:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een Franse pizza en Edwin Menue bereidt mosselen met een escabeche.
«
»
15:20 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
15:40 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
16:15 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
16:35 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de koning van de bulderlach, een echte expert: Meewis Bert. Hij maakt een klassieker uit de Franse keuken: ossenhaas bordelaise. Voor wanneer het wat meer én nostalgisch mag zijn. En daar horen natuurlijk frietjes bij!
«
»
17:55 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
18:30 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
19:00 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
19:25 | Winters grillen |
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten. Chef Jeroen De Pauw inspireert je met een zalig stuk Iers ribeye als hoofdgerecht en als opwarmer voor grill én maag: auberginerolletjes met halloumi .
«
»
19:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
20:20 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef die met zijn comfort food onze horecagezwellen alsmaar doet opwellen: Beeckman Jelle! Hij gaat voor roodbaarsfilet met gewokte groentjes voor 't gezond en een boterroomsausje voor 't vettig. Het perfecte huwelijk!
«
»
21:10 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
21:55 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
22:30 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Vandaag komt radiopresentatrice en lachbek Linde Merckpoel naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de chef die kookt in gamellen, bretellen en wie weet ook stiekem in jartellen: Beeckman Jelle! Hij gaat voor bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham. Zoveel meer dan een simpele toast!
«
»
23:20 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
23:25 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
00:05 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:20 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
00:45 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
01:10 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef met culinaire creativiteit als één van haar talrijke bekwaamheden: Vanja van der Leeden! Ze kookt snel en met de Italiaanse slag: gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim. La cucina semplice!
«
»
01:40 | Tot op het Bot: Het Rund |
Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag.
«
»
02:05 | De dagschotel |
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
02:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone verrast ons met halloweenbroodjes en Edwin Menue gaat voor twee bereidingen met langoustine.
«
»
02:45 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef die met zijn comfort food onze horecagezwellen alsmaar doet opwellen: Beeckman Jelle! Hij gaat voor roodbaarsfilet met gewokte groentjes voor 't gezond en een boterroomsausje voor 't vettig. Het perfecte huwelijk!
«
»
03:05 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
03:30 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Vandaag komt radiopresentatrice en lachbek Linde Merckpoel naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
03:45 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de chef die kookt in gamellen, bretellen en wie weet ook stiekem in jartellen: Beeckman Jelle! Hij gaat voor bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham. Zoveel meer dan een simpele toast!
«
»
04:05 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
04:30 | Pasta & risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ter wereld, uiteraard met een massa lekkere en gezonde groenten.
«
»
04:45 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
05:05 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:20 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef met culinaire creativiteit als één van haar talrijke bekwaamheden: Vanja van der Leeden! Ze kookt snel en met de Italiaanse slag: gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim. La cucina semplice!
«
»
05:40 | Tot op het Bot: Het Rund |
Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag.
«
»