TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Max verrast Vanessa door een camper te kopen, hij wil samen met haar op vakantie gaan. Vanessa is ontroerd, maar wil zich concentreren op haar schermcarrière. Ze krijgen ruzie.
«
»
12:20 Onderbreking
«
»
14:50 Snow
Nick Snowden ontdekt dat het niet eenvoudig is om de familiezaak over te nemen. Drie dagen voor kerstdag wordt een van zijn rendieren gestolen. Nick moet het dier dringend terugvinden.
«
»
16:35 Single Parents
Angie is van slag wanneer haar ex-vriendje Derek plots opdaagt. Angie vraagt Will en Miggy om hulp. Douglas en Poppy wagen zich aan een tweede date.
«
»
16:55 White Collar
Peter vraagt Neal om undercover te gaan in de politieke wereld om de corrupte zaakjes van senator Gary Jennings naar boven te brengen.
«
»
17:45 Parks and Recreation
De verkiezingsdag is aangebroken. Ben overweegt een aanbod voor een campagne in Washington. Andy helpt April om enkele gedeletete bestanden te recupereren.
«
»
18:10 The Goldbergs
Barry organiseert een telethon en probeert Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates zullen komen optreden. Beverly wil Bill koppelen.
«
»
18:40 The Simpsons
Op school wordt er een test georganiseerd om uit te maken welk beroep je later het best kan uitoefenen. Lisa's uitslag is niet wat ze had gehoopt. Volgens de testresultaten zou ze huisvrouw worden.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer heeft het voorgevoel dat hij bij de loterij de grote pot zal winnen en hij koopt een heleboel lotjes. De hond van de Simpsons wordt intussen ernstig ziek.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard en Sheldon proberen hun inboedel eerlijk te verdelen, maar dat loopt algauw uit de hand. Stuart stelt voor om bij Howard en Bernadette in te trekken en een handje te helpen met de nieuwe baby.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Terwijl Amy samen met Sheldon haar verjaardag viert, verwelkomen Howard en Bernadette hun baby.
«
»
20:40 The Bounty Hunter
Milo Boyd, een onfortuinlijke premiejager, wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurley, op te sporen.
«
»
22:45 Overlord
Enkele uren voordat D-day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi's bezet gebied. Hun missie: een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen.
«
»
00:40 White Collar
Peter vraagt Neal om undercover te gaan in de politieke wereld om de corrupte zaakjes van senator Gary Jennings naar boven te brengen.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers