TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Magnum
Cindy Lewellen heeft maar één postkaart die haar vader haar tien jaar geleden stuurde, en toch is ze er zeker van dat Magnum hem voor haar zal vinden.
«
»
14:25 Magnum
Adelaide Malone vraagt Magnum de schrijver van een reeks dreigbrieven op te sporen. Hij is in zijn nopjes met de opdracht omdat mevrouw Malone een zeer knappe, vriendelijke jonge vrouw is.
«
»
15:30 The A-Team
Het A-Team raakt betrokken in de muziekbusiness wanneer een zanggroepje wordt bedreigd door hun oude label.
«
»
16:25 Magnum
Agatha Kimballe, een blinde, rijke dame voor wie Magnum ooit al werkte, doet opnieuw een beroep op zijn diensten wanneer haar kleindochter Amy in moeilijkheden raakt.
«
»
17:20 The A-Team
Face is tot over zijn oren verliefd. De knappe dame in kwestie wordt echter ontvoerd. Het A-Team zet alles op alles om haar uit de handen van haar kidnappers te bevrijden.
«
»
18:15 Top Gear
In de laatste aflevering van het zestiende seizoen neemt Jeremy Clarkson het met de nieuwe Jaguar XJ op tegen iets dat zo mogelijk nóg krachtiger is: de rotatie van de aarde.
«
»
19:15 Highway Cops
De helikopter wordt ingeschakeld na een ongeluk op de natte wegen van de Nieuw-Zeelandse Alpen. En een wagen raakt beschadigd door een rots en een bijl.
«
»
19:45 Highway Cops
Enkele toeristen die houden van snelheid komen in de problemen wanneer ze een bocht net iets te snel ingaan.
«
»
20:10 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:35 Jaws
Op het strand van de Amerikaanse badplaats Amity spoelt het lijk van een jonge vrouw aan. Sheriff Martin Brody denkt dat een grote witte haai de wateren onveilig maakt.
«
»
22:50 The breakfast club
Vijf totaal verschillende tieners melden zich op een zaterdagochtend op school voor een strafstudie. Ze moeten een opstel over zichzelf schrijven en mogen niet met elkaar praten.
«
»
00:35 The A-Team
Face is tot over zijn oren verliefd. De knappe dame in kwestie wordt echter ontvoerd. Het A-Team zet alles op alles om haar uit de handen van haar kidnappers te bevrijden.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers