TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Omdat Robert Hildegard moet vervangen in de keuken, besluit Selina Cornelia in zijn plaats te helpen. Tante Margit vertelt Tim over een oud familiegebruik.
«
»
12:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:45 The Art of the Steal
Crunch Calhoun, stuntrijder en voormalig kunstdief, besluit nog één laatste, lucratieve klus te doen. Met zijn oude team bedenkt Crunch een plan om een kostbaar historisch boek te stelen.
«
»
16:30 The Resident
Devon maakt zich zorgen om een pas bevallen mama. Conrad vertelt Nic het slechte nieuws over Jessie. Mina en Kit behandelen een moeder en haar zoon met ernstige verwondingen.
«
»
17:20 Modern Family
De familie helpt Claire met haar voorbereidingen op het televisiedebat voor de gemeenteraad. Lily wordt voor het eerst bloemenmeisje, maar heeft net haar eerste vloekwoord ontdekt.
«
»
17:50 Modern Family
Phil probeert indruk te maken op Tad, zijn nieuwe zakenpartner. Hij gaat er zo in op dat hij niet merkt dat Tad ongepaste opmerkingen over Claire maakt.
«
»
18:15 Superstore
Amy is er niet mee opgezet wanneer Glenn haar man Adam inhuurt als extra medewerker voor de feestdagen. Glenn gaat op zoek naar de ideale kerstman.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer rijdt tijdens een sneeuwstorm naar huis en maakt brokken met de wagen. De verzekeringsmaatschappij weigert de schade te betalen en Homer beslist dan maar een tweedehandswagen te kopen.
«
»
19:10 The Simpsons
De Simpsons doen hun best om Maggie "papa" te laten zeggen. Maar het blijft bij wat gebrabbel. Marge herinnert zich dat Bart als eerste woordjes "Aye Carrumba" zei.
«
»
19:40 Las Vegas
Gabe Labrador wil maar niet stoppen aan de goktafel. Danny hoort dat hij een groot bedrag moet winnen om zijn gekidnapte dochter vrij te kopen. Ed, Mike, Danny en een politieman onderzoeken de zaak.
«
»
20:35 Gotti
De flamboyante gangster John Gotti, bijgenaamd de Teflon Don, staat aan het hoofd van de maffiafamilie Gambino, de grootste en machtigste misdaadorganisatie van Amerika.
«
»
22:35 Dumb and Dumber To
Twintig jaar na hun eerste ontmoeting gaan de vrienden Harry en Lloyd op zoek naar een donornier voor Harry. Onderweg ontdekt Harry bovendien dat hij een tienerdochter heeft.
«
»
00:35 Las Vegas
Gabe Labrador wil maar niet stoppen aan de goktafel. Danny hoort dat hij een groot bedrag moet winnen om zijn gekidnapte dochter vrij te kopen. Ed, Mike, Danny en een politieman onderzoeken de zaak.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers