TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss. Gastjurylid: de Canadese creatief directeur, activist en modeontwerper Aurora James.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Masterchef Australia
De komende afleveringen maken de chefs kennis met enkele culinaire grootmeesters en vandaag is dat niemand minder dan Nigella Lawson.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
14:05 Blind Getrouwd - Australia
De experts zoeken opnieuw de ideale match voor de 54-jarige John. Zal het hen lukken of wordt John een tweede keer afgewezen? Troys ideale vrouw is liefst een look-a-like van Barbie.
«
»
15:20 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss. Gastjuryleden: Linda Fargo en Cardi B.
«
»
16:15 Neighbours
Levi probeert Bea te kalmeren. Zij lucht haar hart en vertelt hem waarom ze zo kwaad is. Emmett komt in de problemen op school.
«
»
16:40 Sturm der Liebe
Tim heeft de bron nog steeds niet gevonden en besluit op de ochtend van zijn huwelijk opnieuw op zoek te gaan. Wanneer hij niet op tijd terug is, doet Boris alsof hij Tim is.
«
»
17:40 Masterchef Australia
Na de smaaktest nemen de vijf minst scorende chefs het tegen elkaar op. Ze krijgen 90 minuten de tijd om de rabarbercake met geroosterde marshmallow van Nigella Lawson zo goed mogelijk na te maken.
«
»
18:30 De Pfaffs
Een deel van de familie Pfaff heeft voet gezet op Spaanse bodem. Carmen en Jean-Marie én Lyndsey en haar gevolg verblijven op het Canarische eiland Tenerife.
«
»
19:10 Home and Away
Nikau verrast Bella met een weekendje weg. Maar wanneer Ryder en Chloe hun plannen ontdekken, besluiten ze zichzelf uit te nodigen om samen een feestje te bouwen, tot grote ergernis van Nikau en Bella
«
»
19:40 Can't Pay? We'll Take It Away!
Stewart McCracken en Elmor Victor gaan in Lancashire langs bij een handelaar in auto-onderdelen die een openstaande schuld van meer dan 4.500 pond heeft bij een rederij.
«
»
20:35 3 Days to Kill
De terminaal zieke CIA-agent Ethan Renner neemt nog één laatste klus aan in ruil voor een medicijn. Ondertussen probeert hij de band met zijn tienerdochter weer op te bouwen.
«
»
22:45 S.W.A.T.
Een reeks gewapende overvallen zorgt voor spanning tussen het team en een burgerwacht die het recht in eigen handen wil nemen. Street krijgt nieuws dat bepalend kan zijn voor zijn toekomst.
«
»
23:35 Can't Pay? We'll Take It Away!
Stewart McCracken en Elmor Victor gaan in Lancashire langs bij een handelaar in auto-onderdelen die een openstaande schuld van meer dan 4.500 pond heeft bij een rederij.
«
»
00:30 Worst Cooks in America
Celebrity editie met La Toya Jackson, Ian Ziering, Catherine Bach, Oscar Nunez, Maria Bamford, Nolan Gould en Bronson Pinchot.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers