TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 A Beautiful Mind
De briljante wiskundige John Forbes Nash Jr. staat bekend als een arrogante professor die zijn studenten ontzag inboezemt. Tijdens de Koude Oorlog doet de overheid een beroep op hem.
«
»
13:55 The A-Team
Actieserie.
«
»
15:00 Relic Hunter
Actieserie.
«
»
15:55 How I Met Your Mother
Ted krijgt het moeilijk wanneer hij een aantrekkelijke jonge vrouw ontmoet, die gepassioneerd bezig is met het redden van de Landmark Building.
«
»
16:25 My Wife and Kids
Michael voelt zich tekortgedaan omdat Jay constant studeert voor haar examen psychologie. Hij probeert haar wat af te leiden, maar dat draait slecht uit voor Jay.
«
»
16:55 The A-Team
Actieserie.
«
»
17:55 Top Gear
Magazine.
«
»
19:05 Highway Cops
Realityreeks.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Marshall en Lily proberen uit te zoeken hoe ze een baby met het geslacht van hun voorkeur kunnen krijgen. Ondertussen krijgt Robin te kampen met een irritante collega.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Wanneer Zoey zich inschrijft om les te volgen in Teds klas, probeert ze de studenten ervan te overtuigen dat de Landmark Building gered moet worden en niet met de grond gelijk gemaakt mag worden.
«
»
20:35 Good Morning Vietnam
Saigon, 1965. Een nieuwe dj wordt naar de vechtende soldaten in Vietnam gestuurd. Zijn eigen manier van presenteren zorgt voor enorme populariteit bij de troepen.
«
»
22:55 Swiss Army Man
De hopeloze Hank is gestrand in de wildernis, waar hij een mysterieus lijk aantreft. Hij komt al gauw tot het besef dat de dode man de sleutel kan zijn tot overleven.
«
»
00:45 The A-Team
Actieserie.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Andermans Zaken' - Kamal Kharmach (Eén)

Samy Depoorter en zijn ouders Jean-Pierre en Noëlla maken al 43 jaar zetels op maat in hun West-Vlaams familiebedrijf. Een mooie geschiedenis met een mooi product, alleen de klanten blijven uit. De omzet- en winstcijfers liegen er dan ook niet om: jaar na jaar dalen de inkomsten. Zo kan het niet blijven duren. Al snel blijkt dat er misschien een ander, misschien nog wel fundamenteler probleem meespeelt: het verschil in visie tussen vader en zoon over waar het bedrijf naartoe moet.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers