TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 A Beautiful Mind
De briljante wiskundige John Forbes Nash Jr. staat bekend als een arrogante professor die zijn studenten ontzag inboezemt. Tijdens de Koude Oorlog doet de overheid een beroep op hem.
«
»
13:55 The A-Team
Actieserie.
«
»
15:00 Relic Hunter
Actieserie.
«
»
15:55 How I Met Your Mother
Ted krijgt het moeilijk wanneer hij een aantrekkelijke jonge vrouw ontmoet, die gepassioneerd bezig is met het redden van de Landmark Building.
«
»
16:25 My Wife and Kids
Michael voelt zich tekortgedaan omdat Jay constant studeert voor haar examen psychologie. Hij probeert haar wat af te leiden, maar dat draait slecht uit voor Jay.
«
»
16:55 The A-Team
Actieserie.
«
»
17:55 Top Gear
Magazine.
«
»
19:05 Highway Cops
Realityreeks.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Marshall en Lily proberen uit te zoeken hoe ze een baby met het geslacht van hun voorkeur kunnen krijgen. Ondertussen krijgt Robin te kampen met een irritante collega.
«
»
20:05 How I Met Your Mother
Wanneer Zoey zich inschrijft om les te volgen in Teds klas, probeert ze de studenten ervan te overtuigen dat de Landmark Building gered moet worden en niet met de grond gelijk gemaakt mag worden.
«
»
20:35 Good Morning Vietnam
Saigon, 1965. Een nieuwe dj wordt naar de vechtende soldaten in Vietnam gestuurd. Zijn eigen manier van presenteren zorgt voor enorme populariteit bij de troepen.
«
»
22:55 Swiss Army Man
De hopeloze Hank is gestrand in de wildernis, waar hij een mysterieus lijk aantreft. Hij komt al gauw tot het besef dat de dode man de sleutel kan zijn tot overleven.
«
»
00:45 The A-Team
Actieserie.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers