TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Tim besluit eerlijk te zijn met Amelie. Wanneer Ariane aankondigt dat het Fürstenhof enkele dagen gesloten zal zijn voor renovatiewerken, vreest Christoph dat ze weer iets van plan is.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Last Christmas
Kate heeft het moeilijk om de draad van haar leven weer op te pakken nadat ze herstelde van een ernstige ziekte. Een ontmoeting met de charmante Tom brengt eindelijk weer wat kleur in haar leven.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Howard en Bernadettes leven wordt heel wat ingewikkelder wanneer Stuart zijn nieuwe vriendin meebrengt. Penny en Leonard overwegen een gezin te starten.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Sheldon weigert te vertellen waarom hij zijn beste jeugdvriend Tam nooit heeft vermeld, waarna Leonard het heft in eigen handen neemt.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Amy heeft geen tijd om met Sheldon samen aan zijn theorie over superasymetrie te werken, dus doet hij er alles aan om te zorgen dat ze toch vrij is.
«
»
18:10 The Goldbergs
Komische serie.
«
»
18:40 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:10 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:40 Las Vegas
Nessa heeft een boontje voor de mysterieuze Bob die als tijdelijke kracht aan het werk is in het Montecito. Zijn privéleven blijkt één groot mysterie dat ze maar wat graag wil ontrafelen.
«
»
20:35 Annie
Zakenman Will Stacks adopteert op aanraden van zijn assistente en zijn campagneadviseur het weesmeisje Annie. Hiermee hoopt hij stemmen te winnen tijdens de burgemeesterverkiezingen van New York.
«
»
22:50 Sex Tape
Na tien jaar en twee kinderen staat het seksleven van Jay en Annie op een laag pitje. Om de passie weer te doen oplaaien, besluiten ze om zichzelf te filmen terwijl ze seks hebben.
«
»
00:45 Las Vegas
Nessa heeft een boontje voor de mysterieuze Bob die als tijdelijke kracht aan het werk is in het Montecito. Zijn privéleven blijkt één groot mysterie dat ze maar wat graag wil ontrafelen.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers