TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Tim besluit eerlijk te zijn met Amelie. Wanneer Ariane aankondigt dat het Fürstenhof enkele dagen gesloten zal zijn voor renovatiewerken, vreest Christoph dat ze weer iets van plan is.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Last Christmas
Kate heeft het moeilijk om de draad van haar leven weer op te pakken nadat ze herstelde van een ernstige ziekte. Een ontmoeting met de charmante Tom brengt eindelijk weer wat kleur in haar leven.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Howard en Bernadettes leven wordt heel wat ingewikkelder wanneer Stuart zijn nieuwe vriendin meebrengt. Penny en Leonard overwegen een gezin te starten.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Sheldon weigert te vertellen waarom hij zijn beste jeugdvriend Tam nooit heeft vermeld, waarna Leonard het heft in eigen handen neemt.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Amy heeft geen tijd om met Sheldon samen aan zijn theorie over superasymetrie te werken, dus doet hij er alles aan om te zorgen dat ze toch vrij is.
«
»
18:10 The Goldbergs
Komische serie.
«
»
18:40 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:10 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:40 Las Vegas
Nessa heeft een boontje voor de mysterieuze Bob die als tijdelijke kracht aan het werk is in het Montecito. Zijn privéleven blijkt één groot mysterie dat ze maar wat graag wil ontrafelen.
«
»
20:35 Annie
Zakenman Will Stacks adopteert op aanraden van zijn assistente en zijn campagneadviseur het weesmeisje Annie. Hiermee hoopt hij stemmen te winnen tijdens de burgemeesterverkiezingen van New York.
«
»
22:50 Sex Tape
Na tien jaar en twee kinderen staat het seksleven van Jay en Annie op een laag pitje. Om de passie weer te doen oplaaien, besluiten ze om zichzelf te filmen terwijl ze seks hebben.
«
»
00:45 Las Vegas
Nessa heeft een boontje voor de mysterieuze Bob die als tijdelijke kracht aan het werk is in het Montecito. Zijn privéleven blijkt één groot mysterie dat ze maar wat graag wil ontrafelen.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers