TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Extreme Cake Makers
Rosie maakt een cake van 90 centimeter lang die half draak, half boot is. Natassja werkt aan een tweedelige cake in de vorm van een klok. Karisha creert een cake met zwevende niveaus.
«
»
12:50 Lang leve de liefde NL
Reality-show.
«
»
13:20 Worst Cooks in America
Reality-show.
«
»
14:20 Echte Verhalen: Dokters
Guus is een biologische aardappelboer die de laatste tijd vaak vermoeid is. Dokter Siebe denkt te weten van waar de klachten komen. Amber denkt dat ze astma heeft en wil snel medicijnen.
«
»
14:50 Echte Verhalen: Dokters
Reality-show.
«
»
15:30 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Toadie kan zijn woede ten opzichte van Heather maar moeilijk onder stoelen of banken steken. Hij vreest dat ze spelletjes aan het spelen is met Dee en besluit haar zelf op te zoeken in de gevangenis.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Christoph ziet zijn vermoedens bevestigd, Ariane is duidelijk iets van plan. Tims ontroerende liefdesverklaring brengt Franzi helemaal in de war.
«
»
18:20 De Pfaffs
Realityreeks.
«
»
19:00 Home and Away
John en Susie werken samen aan de campagne voor het voorzitterschap van de Surf Club. Nadien nodigt John haar bij hem thuis uit en er hangt duidelijk romantiek in de lucht. Maar is Susie wel oprecht?
«
»
19:30 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:00 WK Darts 2022
3x eerste ronde, 1x tweede ronde. Joe Murnan - Paul Lim (R1), William Borland - Bradley Brooks (R1), Ross Smith - Jeff Smith (R1), Peter Wright - Meikle/Schmutzler (R2).
«
»
00:20 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
00:50 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers