TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Magnum
Magnum is te gast op een feestje met misdadigers, een aanstaande moeder en een zware orkaan.
«
»
12:20 Magnum
Een kostbaar relikwie werd geroofd uit een Ierse kerk. De pastoor van de kerk volgt het spoor van de dieven en komt hierbij in Hawaï terecht. Daar vraagt hij zijn halfbroer Higgins om hulp.
«
»
13:20 Xena, The Warrior Princess
Macedonië 1942. Janice Covington, dochter van de beruchte archeoloog-oplichter Harry, heeft het graf ontdekt van krijgsprinses Xena.
«
»
14:20 Relic Hunter
De onbevreesde universiteitsprofessor Sydney Fox reist naar Nepal om een kostbaar artefact te vinden voordat haar rivaal dat doet.
«
»
15:20 De familie Backeljau
Terwijl de Bomma op het punt staat het wereldrecord dakzitten te verbreken, kwijnt Cois weg. Lionel weet raad: Cois zit in een midlifecrisis en hij moet weer het gevoel krijgen dat hij belangrijk is.
«
»
15:55 My Wife and Kids
Jay beslist om weer naar school te gaan. Ze is vastberaden om haar psychologiediploma te behalen.
«
»
16:20 Stargate SG-1
De leden van het SG1-team zijn op een ijsplaneet terechtgekomen.
«
»
17:20 Highway Cops
Enkele vrijwilligers van de SADD (Students Against Dangerous Driving) proberen hun leeftijdsgenoten te stimuleren om niet dronken achter het stuur te kruipen.
«
»
17:50 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Marshall heeft een sollicitatiegesprek in een berucht advocatenkantoor. Hij wordt er rijkelijk overgoten met wijn en krijgt een financieel aantrekkelijk aanbod.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Marshall en Lily willen de volgende stap in hun relatie zetten en besluiten een appartement te kopen. Althans tot Marshall ontdekt dat Lily een torenhoge schuldenberg heeft door haar koopverslaving.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Is de familie Backeljau het ideale pleeggezin voor een achtjarig kind? Lionels ouders twijfelen. Het taalgebruik van de familie en de Bomma's anarchistische gedrag stuiten hen tegen de borst.
«
»
20:35 Sea Of Love
Frank Keller is een New Yorkse detective die onderzoek doet naar een seriemoordenaar. Tijdens zijn speurtocht wordt hij verliefd op Helen, de hoofdverdachte in de zaak.
«
»
22:45 The Selection USA
De vijftien overgebleven kandidaten hebben de opdracht om een zogezegde verdronken piloot te redden. Wie kan er goed in team werken en beschikt over de nodige leiderskwaliteiten?
«
»
23:40 M*A*S*H
Er doen geruchten de ronde over een staakt-het-vuren en iedereen in kamp 4077 wil dit vieren. Alleen Trapper John gelooft het nieuws niet.
«
»
00:10 M*A*S*H
Entertainer Jackie Flash arriveert in het kamp 4077 en besluit voor wat amusement te zorgen.
«
»
00:45 Stargate SG-1
De leden van het SG1-team zijn op een ijsplaneet terechtgekomen.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers