TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Ariane denkt erover om haar wraakplan tegenover Christoph los te laten, maar wanneer ze hoort dat hij terugkeert uit Thailand, laait de haat weer op. Franzi en Steffen blijven in hun project geloven.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 American Reunion
Jim, Finch, Kevin, Oz en Stifler treffen elkaar na dertien jaar op een schoolrenie, waar ze herinneringen ophalen en opnieuw in hachelijke situaties belanden.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Raj moet een boodschap opstellen voor het geval de NASA tijdens een missie buitenaardse wezens ontdekt.
«
»
16:55 Will & Grace
Wanneer hun beide vriendjes vragen om samen te gaan wonen, gebruiken Will en Grace elkaar als excuus. Door een sneeuwstorm zit Karen vast op haar bureau en Jack in een lift.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Howard twijfelt aan zijn kwaliteiten als ingenieur wanneer hij en Sheldon een speelgoeddrone niet aan de praat krijgen.
«
»
18:00 The Big Bang Theory
De moeders van Sheldon en Leonard ontmoeten elkaar, maar hun persoonlijkheden botsen. Howard beslist om een eerlijk aandeel van het huishouden op zich te nemen, maar niet zonder hulp van vrienden.
«
»
18:20 The Goldbergs
Het is Valentijnsdag en Adam probeert de regels te omzeilen. Barry wil een goede indruk maken op Lainey. Erica heeft een bewonderaar.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer Lisa op school gepest wordt, springt Bart voor haar in de bres. Maar daardoor krijgt hij het aan de stok met Nelson, een vechtersbaas van de ergste soort.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa voelt zich niet zo lekker. Ze voelt zich depressief want niemand waardeert wat ze doet: haar ouders niet, haar broer niet en de leraars niet. Tot ze een eenzame saxofoonspeler ontmoet...
«
»
19:40 White Collar
Peter vraagt Neal om undercover te gaan in de politieke wereld om de corrupte zaakjes van senator Gary Jennings naar boven te brengen.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Het team rukt uit voor een op hol geslagen stier op een autokerkhof en een vermoedelijke elektrocutie. Owen probeert te bewijzen dat hij zijn job kan blijven uitvoeren tijdens zijn chemobehandeling.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Owen, Michelle en het team rukken uit voor een ratelslangenplaag en pogen een demente man te redden uit een hachelijke situatie die hij zelf veroorzaakte.
«
»
22:20 Take Two
Sam en Eddie reizen naar de Californische wijnstreek om de mysterieuze verdwijning van een vrouw in een rolstoel te onderzoeken.
«
»
23:20 White Collar
Peter vraagt Neal om undercover te gaan in de politieke wereld om de corrupte zaakjes van senator Gary Jennings naar boven te brengen.
«
»
00:10 Suits
Katrina krijgt de kans om zich te bewijzen, maar moet noodgedwongen afhaken wanneer ze te kampen krijgt met een migraineaanval.
«
»
00:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers