TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Na een slecht huwelijk heeft Bonne Veerman haar geluk gevonden bij Marco. Maar wanneer haar dochter hem ervan beschuldigt haar te hebben misbruikt, wordt Bonne verscheurd.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Extreme Cake Makers
Molly probeert voor het Bakewell Festival haar grootste cake ooit te maken in de vorm van een gigantische koe. Suzanne maakt een bruidstaart en Nastassja creëert een zeshoekige taart.
«
»
12:35 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:00 Beschuldigd
Kimberley ontdekt dat haar moeder voor een erotische site werkt. Doet ze dit uit eigen wil of wordt ze gedwongen door haar vader?
«
»
15:00 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:30 Neighbours
Een rouwende Kyle ziet ertegenop om terug aan de slag te gaan in The 82, waar alles hem aan Gary herinnert. Maar gelukkig kan hij rekenen op heel wat steun. David vertrouwt zichzelf niet meer als arts
«
»
17:00 Sturm der Liebe
Franzi weet niet of het wel een goed idee is om haar job in het Fürstenhof zomaar op te geven. Ook Tim vindt dit geen goed plan, zo maakt ze zich helemaal afhankelijk van Steffen.
«
»
18:05 De Pfaffs
Met de rugkwaal van Carmen gaat het van kwaad naar erger. Diagnose: een ernstige ontsteking aan het bot.
«
»
18:50 Home and Away
Onderweg naar Salt wordt Nikau bijna omvergereden. Was dit een dreiging van Leon? Leah grijpt in wanneer Justin crepeert van de pijn, maar weigert om naar het ziekenhuis te gaan.
«
»
19:20 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Hamdi Abdulkadir liet een zwanger koppel gratis bij haar inwonen omdat ze op dat moment nergens anders heen konden, maar ondertussen kan ze haar huis zelf niet meer in.
«
»
20:15 Blind getrouwd: Australië
De nieuwe koppels gaan samenwonen en leren elkaar in sneltreinvaart beter kennen. De andere koppels krijgen feedback van hun families.
«
»
21:40 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
22:40 Expeditie Gooris
De familie Gooris houdt halt in Dubrovnik, Kroatië. Kenji en Shania zijn alvast enthousiast: ?De stad waar Game of Thrones is opgenomen!? klinkt het.
«
»
23:40 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Hamdi Abdulkadir liet een zwanger koppel gratis bij haar inwonen omdat ze op dat moment nergens anders heen konden, maar ondertussen kan ze haar huis zelf niet meer in.
«
»
00:40 Murder in Paradise
Reportage over de moord op de Britse Jean Hanlon in maart 2009 op Kreta. Vier dagen na haar verdwijning werd haar lichaam teruggevonden in de haven van Heraklion, de hoofdstad van het Griekse eiland.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers