TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Xena, The Warrior Princess
Na een gevecht op zee wordt Gabrielle opgevist door Cecrops, een marinier die driehonderd jaar geleden door de godin Athena van zijn geliefde werd weggerukt.
«
»
12:05 Xena, The Warrior Princess
Eros, het zoontje van Cupido, heeft de liefdesboog van zijn vader gestolen en schiet lukraak enkele pijlen af. Zijn onbezonnen spelletje heeft echter nare gevolgen, want Xena wordt verliefd op Draco.
«
»
13:05 Motorway Cops
De verkeerspolitie moeten drastisch te werk gaan wanneer twee jongemannen in een gepimpte wagen weigeren om te stoppen.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furiën een oordeel te vellen over Xena. De Furiën besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt.
«
»
15:15 My Wife and Kids
Michael is sceptisch wanneer Jay besluit haar eigen restaurant te openen.
«
»
15:45 The Nanny
Fran ontdekt dat haar voormalige verloofde Danny is gestorven. Op zijn begrafenis ontmoet ze iemand wiens partner eveneens recent is overleden.
«
»
16:20 The A-Team
Nathan Vincent, een aantrekkelijke zestiger, is baas van een bikkelharde kredietmaatschappij. Volgens hem gaat Jack Lane, een van zijn medewerkers, te vaak zijn boekje te buiten.
«
»
17:20 Relic Hunter
Wanneer Sydney wordt gevraagd om een vreemd stuk metaal uit Washington te onderzoeken, vermoedt ze al snel dat het van buitenaardse afkomst is.
«
»
18:15 Fresh off the Boat
Eddie haalt eindelijk zijn rijbewijs. Toch wacht hem geen vrijheid, maar een eindeloze lijst aan klusjes die hij voor zijn moeder moet afwerken. Louis kijkt uit naar een weekendje weg met Marvin.
«
»
18:45 What We Do in the Shadows
Laszlo en Nadja worden verenigd met hun oude vriend Simon, die al heel wat tegenslag te verwerken kreeg en momenteel in de riolen woont. Ze bieden hem onderdak aan.
«
»
19:15 Motorway Cops
Speciale politieteams van Yorkshire en Humber slaan vaak de handen in elkaar om de illegale drugshandel over de wegen van Groot-Brittannië een halt toe te roepen.
«
»
20:30 Final Vision
De Amerikaanse legerarts Jeffrey MacDonald wordt beschuldigd van moord op zijn zwangere vrouw Colette en hun twee dochters. Journalist Joe McGinniss wil een boek schrijven over de moordzaak.
«
»
22:15 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
23:00 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:30 Foute vrienden
Compilatie van het eerste seizoen.
«
»
00:10 My Wife and Kids
Bobby Shaw, Michaels grootste vijand, slaagt erin Jr. een contract te laten tekenen waardoor deze zich ertoe verbindt Bobby's slaaf te zijn voor de rest van zijn dagen.
«
»
00:40 The Gifted
Wanneer iemand van de Inner Circle vermist raakt, schroeft Reeva de beveiliging op. Caitlin en Reed overwegen het serum te gebruiken om Laurens krachten in te dijken.
«
»
01:40 The Chi
Brandon zet een grote stap voorwaarts. Kevin sluit een nieuwe vriendschap. Het gaat niet goed met Ronnie.
«
»
02:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers