TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Na de arrestatie van Boris beseft Meyser al snel dat hij de verkeerde te pakken heeft. Na zijn vrijlating gaat Boris naar Tim en hij vraagt hem om zich aan te geven.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Victoria and Abdul
Engeland, eind 19de eeuw. De jonge Abdul Karim reist van India naar Londen om mee te werken aan de vieringen rond het gouden jubileum van koningin Victoria.
«
»
16:35 How I Met Your Mother
Lily en Marshall bezoeken een specialist omdat ze bang zijn nooit zwanger te zullen raken. Ondertussen start Robin met haar nieuwe job.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Ted en Barney nemen Marshall mee uit op een trip naar Minnesota. Daar proberen ze alles om hem aan het lachen te brengen.
«
»
17:35 Modern Family
Jay en Gloria nodigen de echtgenoot van Dede uit om bij hen te logeren.
«
»
18:05 Modern Family
Haley wil haar familie een onvergetelijk kerstcadeau geven, maar ze weet niet goed wanneer ze het cadeau moet onthullen.
«
»
18:35 The Simpsons
Homer heeft slechte eetgewoontes en daarvan ondervindt hij nu de gevolgen.
«
»
19:00 The Simpsons
Mr. Burns wordt betrapt als hij giftig afval van de kerncentrale dumpt en krijgt een boete van drie miljoen dollar.
«
»
19:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins moeten Kumu vinden wanneer ze wordt ontvoerd door een gewonde man, die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord.
«
»
20:30 Destination Wedding
Frank en Lindsay zijn twee emotioneel gebroken mensen die een bruiloft moeten bijwonen. Ze ontmoeten elkaar en ontwikkelen een wederzijdse genegenheid.
«
»
22:15 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De Bone Collector is overal in het nieuws. Hij slaagt er echter nog steeds in om het team telkens één stap voor te zijn en richt nu het vizier op de naasten van Lincoln, onder wie Amelia.
«
»
23:05 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln moet zijn eigen leven op het spel zetten om zijn zoon Camden te redden. Het komt tot een dodelijke confrontatie tussen hem en de Bone Collector.
«
»
23:55 9-1-1
Tijdens een trouwfeest stort plots het gebouw in. Eve, Henrietta's veroordeelde ex, smeekt om haar hulp. Abby probeert samen met Buck haar moeder te vinden.
«
»
00:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers