TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:30 Nothing to Lose
Reclameman Nick Beam betrapt zijn vrouw in bed met zijn baas. Overstuur springt hij in zijn wagen en rijdt doelloos rond in Los Angeles.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Terwijl er gewerkt wordt om de Mallik Research-site af te breken nog voor het ijs smelt, neemt Hugh een jonge truckchauffeur onder zijn hoede, die binnen enkele dagen zijn rijexamen moet afleggen.
«
»
15:10 Xena, The Warrior Princess
Xena staat voor een uiterst moeilijke opdracht. Ze moet Celesta, zus van Hades en de verpersoonlijking van de dood redden uit de greep van de zelfverzekerde koning Sisyphus.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Junior studeert af en zijn ouders geven hem een reis naar Japan cadeau. Dat doen ze stiekem om hem ver weg te krijgen van Vanessa, want de twee denken al aan samenwonen en trouwen.
«
»
16:25 The Nanny
Fran en Brighton worden in het park overvallen waarbij Fran haar handtas wordt gestolen. In die handtas zat een uniek werk van Shakespeare dat Fran meenam van het bureau van Maxwell.
«
»
16:55 Relic Hunter
Nicole Chamfort, één van Sydneys studenten, is ervan overtuigd dat twee geliefden stiekem getrouwd zijn op de vooravond van de Franse Revolutie.
«
»
17:45 The A-Team
Het A-Team wordt door Ellen Penhall gecontacteerd. Ze vraagt hen om haar en haar vader te verlossen van de dreigementen van een zekere Chuck Easterland.
«
»
18:35 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Door het zonnige weer smelt de ijsweg in sneltempo. De boorsites van Langley en Mallik moeten zo snel mogelijk afgebroken en vervoerd worden, anders dreigen ze allebei te verdwijnen in de poolzee.
«
»
19:30 Last Man Standing
Mike probeert gemeenschappelijke interesses te vinden met de uitwisselingsstudente die bij hen logeert. Chuck en Kyle plagen Ed.
«
»
20:00 Premier League Darts
Na negen speeldagen komt alleen nog de top acht uit de stand in actie op weg naar de grote finaledag. Daar wacht een hoofdprijs van ruim een kwart miljoen euro.
«
»
23:05 True Cost Of Flying
We vliegen steeds meer, maar wat betaalt ons klimaat voor een vliegticket? Het idee van vliegen met een elektrisch vliegtuig komt daardoor steeds dichterbij.
«
»
23:55 Snowfall
Nu Franklin in hechtenis zit, riskeert hij alles wat hij heeft opgebouwd te verliezen. Bovendien wordt hij in de gevangenis geconfronteerd met oude vijanden.
«
»
00:45 My Wife and Kids
Michael en Jay gaan door het lint wanneer ze horen dat hun zoon Junior vader zal worden.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers