TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
06:15 De sterrenkaart
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
06:45 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
07:05 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
07:30 Roger van Damme: Bakken
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Roger van Damme bakt vandaag kleine cakes met walnoten. Het recept van het beslag is echt eenvoudig.
«
»
07:45 Soep!
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
08:00 Bal National
Kip-curry, kipgehaktbal met pepersaus, witlof en chips.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
08:55 Roger van Damme: Bakken
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Roger van Damme bakt vandaag kleine cakes met walnoten. Het recept van het beslag is echt eenvoudig.
«
»
09:15 Bon Chef!
In deze aflevering van Bon Chef! gaat Michel Lambermon op bezoek bij chef Dick Middelweerd. Er wordt een waar kunstwerk gemaakt van Brabantse boerderijkip met kruiden uit een hypermoderne indoorfarm.
«
»
09:25 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
10:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis: van der Eerde Michiel! Op het menu: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen.
«
»
10:35 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
11:10 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
11:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
12:05 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
12:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een vrouw die kookt met kilo's passie en een vleugje glos: Dagny Ros! Ze maakt kip à l'orange.
«
»
13:00 Bal National
Kip-curry, kipgehaktbal met pepersaus, witlof en chips.
«
»
13:30 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
13:55 De sterrenkaart
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
14:35 Roger van Damme: Bakken
De wieken van de bakkersmolen in Essen draaien weer op volle toeren. Dat wil zeggen dat Roger van Damme er staat te bakken. Vandaag steekt hij er koekjes voor bij de thee in de oven.
«
»
14:50 De gezonde goesting
Gezond eten, da's genieten. Zo klinkt het levensmotto van healthy foodie Steffi.
«
»
15:20 Apero-Dining
Jeroen serveert hartige flapjes, crunchy taco's met BBQ-ribs en chocolade humus met verse aardbeien. Of zet je lippen aan een eigenzinnige pisco-sour en de perfecte mini-Irish coffee.
«
»
15:55 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
16:15 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
16:40 Beach Barbecue
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
17:05 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef vanalles lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw! Hij maakt zalm die hij verpakt in een kruidenkorst en serveert met pasta van courgette.
«
»
18:00 Njamma Mia!
Chef Peppe reist met ons af naar Friuli, naar het noordoosten van ons geliefde Italië.
«
»
18:15 De Wereld op je Bord
Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. En staan groentjes in de spotlight in De wereld op je bord.
«
»
18:40 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique bereidt in het midden van de jungle een Maya-chocoladedrank op basis van een aloud recept. Dit met gebruik van typische Mayakruiden.
«
»
19:00 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche.
«
»
19:25 Vlaanderen Kookt
Francina maakt voor Jan onglet, een stuk rundvlees dat lange tijd als minderwaardig werd beschouwd, maar volgens Francina net één van de lekkerste stukken is.
«
»
19:45 Bon Chef!
In deze aflevering van Bon Chef! gaat Michel Lambermon op bezoek bij chef Dick Middelweerd. Er wordt een waar kunstwerk gemaakt van Brabantse boerderijkip met kruiden uit een hypermoderne indoorfarm.
«
»
19:55 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
20:05 Het Weekmenu - reeks 2
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
21:10 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag guilty pleasures die in de top 5 staan van jullie lijstje der zonden: ze begint met een lasagne en gaat verder met jelly beans. De lasagne is glutenvrij en zit bomvol groenten.
«
»
21:25 Ellemieke's KIDchen
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
21:50 Vlaanderen Kookt
Xavier vindt dat het verloren brood van zijn moeder met appeltjes en speculaas het lekkerste ter wereld is.
«
»
22:10 Bal National
Kip-curry, kipgehaktbal met pepersaus, witlof en chips.
«
»
22:45 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
23:30 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
00:00 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
00:20 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
00:45 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
01:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
01:45 A la carte
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
02:10 De gezonde goesting
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
02:35 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
03:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
03:25 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag guilty pleasures die in de top 5 staan van jullie lijstje der zonden: ze begint met een lasagne en gaat verder met jelly beans. De lasagne is glutenvrij en zit bomvol groenten.
«
»
03:40 Ellemieke's KIDchen
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
03:55 Vlaanderen Kookt
Xavier vindt dat het verloren brood van zijn moeder met appeltjes en speculaas het lekkerste ter wereld is.
«
»
04:10 Bal National
Kip-curry, kipgehaktbal met pepersaus, witlof en chips.
«
»
04:35 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
04:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
05:15 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
05:40 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
05:55 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers