TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Michael beseft hoe moeilijk Natascha het heeft met de ziekte van haar vader. Nadja doet een schokkende bekentenis aan Tim: ze is zwanger. Hij wil dit meteen aan Franzi vertellen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Wild Child
De verwende zestienjarige Poppy uit L.A. wordt vanwege haar rebelse gedrag door haar vader naar een Engelse kostschool gestuurd, maar ook daar zet ze de boel flink op stelten.
«
»
16:25 How I Met Your Mother
Ted en Barney jagen op dezelfde vrouw. Ze willen voor eens en voor altijd uitmaken wie de beste verleider is. Ondertussen gaat Robin op stap met een alleenstaande vader.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Ted vindt het tijd om zijn laatste verovering voor te stellen aan zijn vrienden. Blahblah is een echte spraakwaterval en ze wil van Ted en zijn vrienden horen hoe ze elkaar leerden kennen.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Marshall heeft een sollicitatiegesprek in een berucht advocatenkantoor. Hij wordt er rijkelijk overgoten met wijn en krijgt een financieel aantrekkelijk aanbod.
«
»
17:50 Modern Family
Voor Phil staat er een reünie-weekendje op het programma met zijn oude cheerleader vrienden. Manny wordt gepest tijdens de kookles. Gloria vraagt Jay om Manny te helpen.
«
»
18:20 Modern Family
Claire zit vast op de luchthaven en probeert Haley via digitale weg op te zoeken. Ze maakten eerder namelijk ruzie en Claire wil het bijleggen.
«
»
18:50 Chicago Med
Halstead komt in de problemen nadat hij een zwangere patiënt op eigen houtje behandelt. Choi wordt persoonlijk geraakt wanneer hij een dakloze veteraan helpt.
«
»
19:40 Magnum P.I.
T.C. roept de hulp in van Magnum wanneer de vader van een van zijn voetbalspelers wordt beschuldigd van moord.
«
»
20:40 Definitely, Maybe
Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn elfjarige dochter Maya wil eindelijk weten wie nu haar echte moeder is. Ze smeekt hem om haar het volledige verhaal te vertellen.
«
»
22:50 Story of a Girl
Wanneer een seksvideo van de 16-jarige Deanna viraal gaat op sociale media verandert haar leven voorgoed. Ze krijgt af te rekenen met pesterijen, beledigingen en de teleurstelling van haar vader.
«
»
00:30 This is Us
De geschiedenis van Beth en Randall door de jaren heen.
«
»
01:20 Magnum P.I.
T.C. roept de hulp in van Magnum wanneer de vader van een van zijn voetbalspelers wordt beschuldigd van moord.
«
»
02:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers