TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Sturm der Liebe
Pauls grootmoeder keert terug naar het Fürstenhof en wil haar verantwoordelijkheid voor het ongeval van Manuela nemen. Ze besluit met Henning te praten. Hij heeft echter geen begrip.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 V.C. Andrews' Hidden Jewel
Wanneer Pearls jongere broer doodziek wordt, reist ze terug naar de bayou om Ruby te vinden en de mysterieuze geheimen van haar verleden te ontdekken.
«
»
17:00 Bless This Mess
Rio ruimt de kelder op en plaagt Mike met het feit dat hij snel stopt met zijn hobby's en projecten.
«
»
17:20 House
Penelope, de ster van het balletgezelschap, stort in op het podium en heeft ademhalingsproblemen. Ze wordt toegewezen aan dr. House, maar die voelt zich niet in staat om een onderzoek te leiden.
«
»
18:15 The Goldbergs
Geoff en Beverly zijn zo gefocust op de komst van de baby, dat het afstuderen van Erica compleet aan hen voorbijgaat. Adam vreest ondertussen dat zijn baan bij de filmcrew erop zit.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Ben en Leslie denken dat er inbreuk wordt gedaan op de privacy van de inwoners van Pawnee. Ondertussen assisteert Tom Andy bij het uitvoeren van contractonderhandelingen en spreekt April de nieuwe stagiaires toe.
«
»
19:05 The Simpsons
Wanneer de onbewaakte tas van Homer een bommelding veroorzaakt op Springfield Union station, treft de stad draconische veiligheidsmaatregelen.
«
»
19:30 The Simpsons
Een geheimzinnige brief doet Homer, Apu en dominee Lovejoy vermoeden dat hun huwelijken in gevaar zijn. Door in het verleden te duiken gelooft eenieder dat zijn vrouw ervandoor is met Moe de barkeeper.
«
»
19:55 The Big Bang Theory
Leonard wordt uitgenodigd om de deeltjesversneller in Zwitserland te bezoeken. Sheldon doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hij met Leonard mee mag in plaats van Penny.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Sheldon moet voor de rechter verschijnen vanwege een verkeersovertreding, hierdoor mist hij een signeersessie met Stan Lee, de man achter 'Spiderman', bij de stripboekenwinkel.
«
»
20:40 The Resident
Wanneer er tijdens de verkiezingen rellen uitbreken, wordt het ziekenhuis overspoeld met patiënten.
«
»
21:30 The Resident
Het is alle hens aan dek wanneer een neergeschoten patiënt op de spoed arriveert. De man is er zo erg aan toe dat meerdere artsen nodig zijn om hem in leven te houden.
«
»
22:25 Flightplan
Een moeder heeft in Berlijn haar man verloren en vliegt met haar dochter terug naar huis in Amerika om hem te begraven. Als haar dochter tijdens de vlucht verdwijnt, wil niemand toegeven dat ze ooit in het vliegtuig was.
«
»
00:10 Better Things
Sam geeft een compromisfeest voor Frankie's vijftiende verjaardag. Halve bat mitswa, halve quinceanera. Een bijzonder scherpe doorn in het oog is haar ex-man Xander, die op verzoek van de jarige was uitgenodigd.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers