TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
In Devon moet Jonnie Irwin een nomadisch stel helpen bij het vinden van hun zestiende huis in de buurt van de pittoreske kust. Ter afleiding van de huizenjacht, neemt Johnnie een pitstop bij een milieuvriendelijke brouwerij.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
Het is de grote dag voor Jose en Ferry. Henk en Chantal beleven dolle avonturen in Turkije. Jeroen en Antoine hebben een mooie trouwdag achter de rug en beleven hun eerste nacht samen. Op CuraÁao bloeit de romantiek tussen Kimberly en Robin op.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 MasterChef AustraliŽ
Tweede MasterClass van dit seizoen, met chefs Jock Zonfrillo, Andy Allen, Country Cob, Michael Weldon en Keyma Vasquez Montero.
«
»
14:25 Escape to the Country
Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven om een nieuw leven te beginnen op het platteland. Een gedreven team helpt de huiszoekenden met het vinden van hun perfecte droomhuis.
«
»
15:10 Neighbours
Sheila wil de verjaardag van Levi vieren met een barbecue. Iedereen is verrast wanneer blijkt dat ze ook Ned en Amy heeft uitgenodigd. Rose Walker keert terug.
«
»
15:40 Blind Getrouwd Nederland
De moeder van drie, Jose en de Leidse Ferry zien elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Het laatste koppel, Chantal en Ingeborg, worden geÔntroduceerd. Zij gaan vandaag op zoek naar bruidsjurken.
«
»
16:25 Achter gesloten deuren
Elles heeft een wat afstandelijk huwelijk met haar man Henri. Nu er in het dorp waar ze woont een verkrachter actief is, heeft ze het vreselijke gevoel dat haar man hier meer over weet.
«
»
17:20 MasterChef AustraliŽ
De chefs strijden voor immuniteit. Ze krijgen 75 minuten de tijd om een fusion gerecht te bereiden.
«
»
18:35 Border Security: Australia's Front Line
Drie reizigers uit MaleisiŽ hebben vlak voor hun vlucht hun accommodatie geannuleerd. Hun leugens beginnen zich te ontrafelen.
«
»
19:05 Home and Away
Jasmine weet als geen ander hoe Mia zich voelt en biedt haar een luisterend oor aan. Mia neemt vervolgens een drastisch besluit. Xander en Rose twijfelen of ze wel zullen vertrekken.
«
»
19:35 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
20:35 John Wick: Chapter 2
De gepensioneerde beroepsmoordenaar John Wick komt zijn oud-collega helpen als deze een plan beraamt om de controle over internationale organisatie van huurmoordenaars over te nemen. In Rome nemen ze het op tegen gevaarlijke moordenaars.
«
»
22:45 No-Go Zones - The Worlds Toughest Places
Quirino, op de Filipijnen, is de thuisbasis van drugsdealers, dieven en moordenaars. Het is het werkterrein van de Batanga City Jail-bende. De voorbije twintig jaar regeerde bendeleider Jo-Jo hier met ijzeren vuist.
«
»
23:50 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Twee grote gezinnen in Harrow leven in slechte omstandigheden. In Tottenham hebben bewoners het eigendom van een oudere vrouw overgenomen. De bezetters weigeren het perceel te verlaten en de politie moet worden gebeld.
«
»
00:40 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers