TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Ariane provoceert Rosalie, die verontwaardigd een glas water in haar gezicht gooit. Shirin ontwijkt Gerry's kus. Toch is Gerry dolblij, want hij denkt dat Shirin en hij aan het daten zijn.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
15:00 Mommy's Little Secrets
Wanneer de tienjarige Eric zijn oudere broer Max verliest, belandt zijn moeder Briana in een zware depressie. Snakkend naar aandacht, zoekt Eric steun bij de familie van zijn baseballcoach Michael.
«
»
16:45 Single Parents
De kinderen zijn op zomerkamp en de groep kijkt uit naar hun vrijheid. Angie wil de langste e-mail ooit naar haar ex sturen. De date van Douglas en Poppy gaat niet zoals gepland.
«
»
17:10 White Collar
Neals maandenlange speurtocht naar de muziekdoos lijkt eindelijk ten einde. Volgens Alex bevindt de doos zich in het Italiaanse consulaat.
«
»
17:55 Parks and Recreation
Leslie en de andere kandidaten nemen deel aan een debat op televisie. Ron, April, Donna en Andy organiseren ondertussen een feestje voor de achterban van Leslie.
«
»
18:20 The Goldbergs
De hele groep gaat op vakantie, maar dat verloopt niet zoals gepland. Adam stelt zich de vraag of studeren wel iets voor hem is nu zijn testresultaten niet aan zijn verwachtingen voldoen.
«
»
18:50 The Simpsons
Lisa klaagt dat haar vader zich nooit om haar bekommert. Marge raadt Lisa aan om interesse te tonen in iets wat haar vader boeit, misschien zal Homer daarna ook meer aandacht hebben voor haar.
«
»
19:20 The Simpsons
Marge is een zenuwinzinking nabij. Haar leven als huisvrouw is herleid tot dagelijkse sleur. Wanneer ze de kinderen naar school heeft gebracht en op weg is naar huis, slaan de stoppen volledig door.
«
»
19:50 The Big Bang Theory
Amy is gastvrouw bij een brunch in Penny's appartement. Howard heeft een impulsieve aankoop gedaan door de stress van de nakende geboorte van de baby.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Leonard en Penny discussiëren over wat er moet gebeuren met de oude kamer van Sheldon. Leonard wil dat Penny de kamer inricht.
«
»
20:45 Men in Black II
Serleena, een buitenaards monster dat de gedaante van een topmodel heeft aangenomen, gijzelt het Men in Black-gebouw. Agent J ziet zich verplicht de hulp in te roepen van zijn oude maatje K.
«
»
22:30 7 Seconds
Voormalig elitesoldaat Jack Tuliver werkt als dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van twintig casino's vervoeren.
«
»
00:20 White Collar
Neals maandenlange speurtocht naar de muziekdoos lijkt eindelijk ten einde. Volgens Alex bevindt de doos zich in het Italiaanse consulaat.
«
»
01:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers