
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:25 | Soep! |
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
06:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
07:15 | Tot op het Bot: Het Rund |
Aan zijn gehakt kan je een goede beenhouwer herkennen. Dat zijn de woorden van chef Johan Segers, die vandaag chili con carne wil maken en hiervoor lekker vers rundergehakt nodig heeft.
«
»
07:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
08:00 | Soep! |
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
08:25 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Een pastinaakroomsoepje met krokante oesterzwammen en een vleugje truffelolie... Dat is volgens Stephanie het ideale voorgerecht voor jouw feestmenu.
«
»
08:45 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
09:35 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
10:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
10:05 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
10:25 | De Sterrenkaart - Nederland |
De familie Tsang startte in 1982 als afhaalchinees. Sinds 2018 koken ze er in Sint Willebrord met 1 Michelinster. We kijken naar dit waanzinnige parcours, luisteren naar een prachtig familieverhaal en proeven van topgerechten met pit.
«
»
11:05 | Peppe's pasta |
Wie Italië zegt, zegt pasta zegt. En wie pasta zegt, zegt Peppe. Vandaag stelt Peppe een nieuwe pastavorm voor: hij kookt met farfalle en maakt er een saus van scampi en een verrassende pesto bij.
«
»
11:20 | Peppe's Toscane |
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
11:40 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Een pastinaakroomsoepje met krokante oesterzwammen en een vleugje truffelolie... Dat is volgens Stephanie het ideale voorgerecht voor jouw feestmenu.
«
»
12:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
12:30 | Roger van Damme: Bakken |
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
12:50 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:15 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
13:50 | Het weekmenu |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
14:40 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën. Chef Jeroen De Pauw legt onglet op de grill met chimichurrisaus en hij serveert het met een winterse bereiding van aardappel en bloemkool. Smakelijk!
«
»
15:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:00 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:30 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
16:55 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»
18:00 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
18:35 | Wild van wild |
De haas is een wildsoort die niet iedereen even graag lust, maar door echte liefhebbers erg gewild is.
«
»
19:05 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
19:35 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
19:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een Franse pizza en Edwin Menue bereidt mosselen met een escabeche.
«
»
20:15 | Roger van Damme: Bakken |
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die kookt met passie én zijn hart: Desmidt Bart! Hij gaat voor een Vlaamse klassieker die ook op en top comfort food is: worst met verse zuringstoemp. Heerlijk old school én Bart kennende: klaar in 20 minuten.
«
»
21:10 | Tot op de graat |
Vandaag werkt onze chef Johan Segers met een speciaal beestje uit onze Noordzee: de wulk, één van de grootste huisjesslakken die in onze gebieden leeft.
«
»
21:35 | Soep! |
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
22:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
22:05 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de tweesterrenchef die zijn gemoederen nooit verhit: Bart Desmidt! Hij maakt paling in 't wit, dat wil zeggen paling met een flinke scheut room en aardappelblokjes erbij. De tuinkers geeft de paling ook een tint groen.
«
»
23:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
00:05 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
01:10 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
01:20 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de Arabische smakenkunstenaar op deze kookomroep: Mounir Toub! Hij neemt ons mee naar zijn kruidige keuken. Hij gaat voor falafel, maar steekt hem in een hip jasje en maakt er een wafel van. Zijn beleg? Een frisse wortelsalade.
«
»
01:50 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
02:40 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een Franse pizza en Edwin Menue bereidt mosselen met een escabeche.
«
»
03:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die kookt met passie én zijn hart: Desmidt Bart! Hij gaat voor een Vlaamse klassieker die ook op en top comfort food is: worst met verse zuringstoemp. Heerlijk old school én Bart kennende: klaar in 20 minuten.
«
»
03:20 | Tot op de graat |
Vandaag werkt onze chef Johan Segers met een speciaal beestje uit onze Noordzee: de wulk, één van de grootste huisjesslakken die in onze gebieden leeft.
«
»
03:40 | Soep! |
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
03:55 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
04:35 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in de keuken de tweesterrenchef die zijn gemoederen nooit verhit: Bart Desmidt! Hij maakt paling in 't wit, dat wil zeggen paling met een flinke scheut room en aardappelblokjes erbij. De tuinkers geeft de paling ook een tint groen.
«
»
04:55 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
05:25 | De chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft dan weer een date met Donald en die doet hem de wondere wereld van zeewier ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»