TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Een luxehotelketen doet Mike en Alison een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Het vooruitzicht van een vertrek drijft echter een wig tussen de geesten.
«
»
06:00 Father Brown
De dokter van Kembleford wordt via anonieme brieven beschuldigd van een lugubere moord op een boerderij. Father Brown moet uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor het versturen van de brieven.
«
»
06:45 George Gently
Zes maanden na de schietpartij in de kathedraal is Gently bijna weer op de been. Bacchus herstelt echter minder snel van zijn verwondingen en wil ontslag nemen. Gently zoekt hem op.
«
»
08:15 Sister Boniface Mysteries
De jaarlijkse pompoenwedstrijd in Great Slaughter wordt bruut verstoord door de vondst van een skelet in een van de volkstuintjes.
«
»
09:00 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een beroemde tv-kok een aflevering van haar kookwedstrijd in Great Slaughter opneemt, wordt een van de deelnemers vergiftigd.
«
»
09:45 New Tricks
Danny en Steve verwelkomen hun nieuwe baas Ted Case op het UCOS-kantoor. De eerste zaak van het nieuwe team betreft een vermoorde predikant die racistische haatmail kreeg.
«
»
10:35 Midsomer murders
Deel 1/2. De lokale school wordt door het afnemende aantal kinderen met sluiting bedreigd. Een groep 'lunchende dames' beconcurreert elkaar op moorddadige wijze voor de status van gulste gever.
«
»
11:20 Midsomer murders
Deel 2/2. De lokale school wordt door het afnemende aantal kinderen met sluiting bedreigd. Een groep 'lunchende dames' beconcurreert elkaar op moorddadige wijze voor de status van gulste gever.
«
»
12:10 Death in Paradise
Het feestgewoel op nieuwjaarsdag verstomt wanneer een gemaskerde man een vrouw neersteekt in haar eigen huis. Inspecteur Jack Mooney en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
13:10 Death in Paradise
Jack Mooney en het team worden naar een atelier geroepen waar de gevierde artieste Donna Harman vermoord aangetroffen werd. De verdenking valt al snel op drie mensen die in de buurt wonen.
«
»
14:15 Midsomer murders
Deel 1/2. Tijdens een totale zonsverduistering in Midsomer Stanton wordt Jeremy Harper gedood door een klap op zijn hoofd met een meteoriet.
«
»
15:15 Midsomer murders
Deel 2/2. Tijdens een totale zonsverduistering in Midsomer Stanton wordt Jeremy Harper gedood door een klap op zijn hoofd met een meteoriet.
«
»
16:05 George Gently
Wanneer het lichaam van een vermoord meisje aanspoelt bij een pier, stellen Gently en Bacchus een onderzoek in naar het personeel en de gasten van een vakantiepark voor gezinnen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Inspecteur Goodman en zijn team staan voor een uitdaging wanneer een rijke filantroop vermoord wordt op zijn boot, terwijl alle verdachten zich op dat moment onder water bevonden.
«
»
19:00 Midsomer murders
Barnaby wordt opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden als een oud-collega wordt doodgeslagen.
«
»
20:00 Midsomer murders
Gruwelijke en schijnbaar onoplosbare moorden in overvloed in de pittoreske dorpjes in het graafschap Midsomer.
«
»
21:00 All Creatures Great and Small
Siegfried krijgt slecht nieuws en raakt nog sneller geïrriteerd dan gewoonlijk. Helen ontdekt hoe hard James eigenlijk werkt, maar durft hem niet te helpen door haar vader in te schakelen.
«
»
22:00 Agatha Raisin
Als het detectivebureau van Agatha Raisin wordt gewaarschuwd om te stoppen met het moordonderzoek, proberen Toni en Charles een heidense clan te infiltreren.
«
»
23:00 Grantchester
Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.
«
»
00:00 Silent Witness
De resultaten van het DNA-onderzoek in de zaak van de vermoorde staatssecretaris dwingen Nikki om in haar verleden te graven. Ze beseft dat de zaak grote consequenties kan hebben voor haar job.
«
»
01:00 Sherwood
Terwijl Ian en Kevin naar de plaats van een tweede moord geroepen worden, ontdekt de gemeenschap tijdens de begrafenis van Gary dat er een voormalige spion in hun midden zit.
«
»
02:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken.
«
»
02:50 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken.
«
»
03:35 All Creatures Great and Small
Siegfried krijgt slecht nieuws en raakt nog sneller geïrriteerd dan gewoonlijk. Helen ontdekt hoe hard James eigenlijk werkt, maar durft hem niet te helpen door haar vader in te schakelen.
«
»
04:25 Grantchester
Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.
«
»
05:10 The Coroner
Het hele dorp is in rep en roer wanneer een tienermeisje plots uit de dood lijkt op te staan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers