TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Lars overtuigt Erik ervan dat Cornelius zich in een nabijgelegen hut verschuilt. Erik wil in eerste instantie de politie bellen, maar Ariane overtuigt hem om eerst zelf een kijkje te gaan nemen.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Her Son's Secret
Dertien jaar geleden verloor Sarah haar zoon Matt. Hij zou verdronken zijn, maar het lichaam werd nooit gevonden. Plots staat Matt weer voor haar deur.
«
»
16:00 Modern Family
Haley en Dylan verhuizen naar hun nieuwe flat, maar Claire en Phil vrezen dat ze het niet alleen gaan kunnen redden met de baby. Pameron wordt vrijgelaten uit de gevangenis.
«
»
16:30 White Collar
Om zijn vertrouwensband met de Pink Panters aan te scherpen, moet Neal een gevaarlijke vijand uit zijn verleden onder ogen komen. Peter vindt het moeilijk om zijn geheim verborgen te houden.
«
»
17:20 Modern Family
Cam bereidt een presentatie voor zijn studenten voor over hun toekomstplannen.
«
»
17:45 Modern Family
Phil denkt dat hij het droomhuis voor Pepper gevonden heeft. Mitch en Cam worden uitgenodigd voor een exclusief event.
«
»
18:20 Parks & Recreation
De romantische spanning tussen Leslie en Ben bereikt een gevaarlijk hoogtepunt wanneer ze samen een zakenreis naar Indianapolis maken. Ron geeft een negenjarige les in politiek.
«
»
18:50 The Simpsons
Op een rustige avond vertelt Marge haar kinderen hoe ze Homer leerde kennen. Omdat hij met zijn streken geen indruk maakte op haar vroeg Homer haar of ze hem bijles Frans wilde geven.
«
»
19:20 The Simpsons
Lisa is het er helemaal niet mee eens dat Homer de kabeltelevisie van de buren aftapt. Maar Homer is in de wolken met zijn 68 nieuwe kanalen.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team bindt de strijd aan met kinderhandelaars. Net dan vindt er een zware aardbeving plaats in Los Angeles.
«
»
20:35 Blade Runner 2049
Los Angeles, 2049. Blade runner K jaagt op replicants. Hij stuit op een geheim dat de wereld in chaos kan storten. Zijn zoektocht naar antwoorden leidt hem naar oud-collega Rick Deckard.
«
»
23:20 Super Troopers 2
Wanneer er een internationaal grensgeschil ontstaat tussen de Verenigde Staten en Canada worden de Super Troopers opgeroepen om een grenspost op te zetten in het betwiste gebied.
«
»
01:05 S.W.A.T.
Het team bindt de strijd aan met kinderhandelaars. Net dan vindt er een zware aardbeving plaats in Los Angeles.
«
»
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers