TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Catastrophe
Sharon heeft besloten om weer les te gaan geven maar is zo nerveus dat ze het gesprek verknalt.
«
»
06:00 The Canterville Ghost
In de laatste aflevering van het seizoen moeten de drie families samenwerken om het verleden tot rust te laten komen.
«
»
06:55 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een huurmoordenaar wordt vermoord. Wie was het beoogde doelwit: de huurmoordenaar of Agatha?
«
»
07:45 New Tricks
Toen de zware crimineel Mark Johnson in 1996 werd gedood tijdens een brand in de Londense Union Club, kreeg het onderzoek te kampen met het stilzwijgen van de getuigen en Johnsons partners.
«
»
08:35 Death in Paradise
De terugkeer van een lang afwezige broer naar een door een familie gerunde golfclub, culmineert in de vondst van een lijk op de golfbaan. De hoofdverdachte blijkt over een alibi te beschikken.
«
»
09:30 Midsomer murders
Deel 1. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op revanche.
«
»
10:20 Midsomer murders
Deel 2. Negen jaar nadat Ferdy Villers zich van het leven heeft beroofd, komt zijn familie tijdens de kerstdagen bij elkaar, niet wetend dat iemand uit is op revanche.
«
»
11:10 Jonathan Creek
Een oude komediant met ernstige artritis wordt doodgeschoten aangetroffen in een bunker, die aan de binnenkant is afgesloten.
«
»
12:05 Father Brown
Susie laat zich verleiden door Kalon, de charismatische leider van een sekte. Wanneer Kalons vrouw vermoord wordt aangetroffen, beseft Father Brown dat ook Susies leven in gevaar is.
«
»
12:55 Agatha Raisin
Agatha's echtgenoot keert terug na een lange reis en raakt verwikkeld in een mysterie dat tot de dood van een medewerkster van zijn boekentournee leidt.
«
»
13:50 Call the Midwife: Xmas 2014
Nadat hij eerst een bevalling met een verlostang tot een goed einde bracht, ontfermt Dr. McNulty zich nu over een patiënte die door haar dronken echtgenoot mishandeld wordt.
«
»
14:55 Why Didn't They Ask Evans?
De keurige Bobby Jones en zijn avontuurlijke jeugdvriendin Frankie Derwent proberen de betekenis te achterhalen van de laatste woorden van een stervende man.
«
»
15:55 The Mallorca Files
Tijdens een vermissingszaak stuiten Max en Miranda op een reeks moorden uit de Spaanse Burgeroorlog. Er blijkt een verband te zijn met een onbekende dode en een aan lager wal geraakte privédetective.
«
»
16:55 New Tricks
In 1983 werd de 18-jarige Barbara Linden-Warner, dochter van een rijke Britse wapenfabrikant, tijdens een debutantenbal ontvoerd.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een skydiver lijkt in volle val vermoord te zijn, zijn keel was bij de landing overgesneden. Neville en het team duiken in de vlijmscherpe wereld van de social media.
«
»
19:00 Midsomer murders
Het dorpje Fletcher's Cross wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden, te beginnen met die op de plaatselijke begrafenisondernemer Patrick Pennyman.
«
»
20:00 Midsomer murders
Het dorpje Fletcher's Cross wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden, te beginnen met die op de plaatselijke begrafenisondernemer Patrick Pennyman.
«
»
23:05 The Split
Alles lijkt weer goed te gaan tussen Nathan en Hannah, maar ze kan hem zijn ontrouw niet vergeven en heeft nu zelf een spannende affaire met haar collega Christie.
«
»
00:10 The Split
Hannah raakt gestrest door haar dubbelleven en Nathan begint iets te vermoeden. Hun kinderen hebben ook duidelijk meer aandacht nodig. Rose heeft verdriet om haar miskraam.
«
»
01:05 The Last Kingdom
Aethelflaed boekt successen, maar Edward beseft dat hij zich heeft laten afleiden van een onbekende vijand. Hij moet broze banden smeden om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden.
«
»
02:15 The Singapore Grip
Terwijl de Blacketts tegen hem samenspannen, ontdekt Matthew de ware aard van leven en liefhebben in Malaya en wordt zijn band met Vera hechter.
«
»
03:00 DCI Banks
Cabbott doet onderzoek naar de moord op een vrouw die dood is aangetroffen op de heide. Haar naam is Lucy Payne en er zijn al snel een aantal verdachten.
«
»
03:45 Death in Paradise
Een skydiver lijkt in volle val vermoord te zijn, zijn keel was bij de landing overgesneden. Neville en het team duiken in de vlijmscherpe wereld van de social media.
«
»
04:35 Ghosts
Alison wordt opgejaagd door de geesten. Ze probeert hen te negeren, maar dat lukt niet zo goed. Mikes pogingen om van het spookhuis een gezellige plek te maken, hebben rampzalige gevolgen.
«
»
05:05 The Split
Alles lijkt weer goed te gaan tussen Nathan en Hannah, maar ze kan hem zijn ontrouw niet vergeven en heeft nu zelf een spannende affaire met haar collega Christie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers