TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Hell's Kitchen
Gordon Ramsay maakt de drie uitdagingen bekend die zullen bepalen wie een zwart jasje wint. Voor het eerst in de wedstrijd is er geen beloning, geen straf en geen diner.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Blind getrouwd USA
De huwelijksreis zit erop. Tijd voor de koppels om terug te keren naar hun dagelijkse leven in Charlotte. Daar zetten ze de volgende stap in hun huwelijk: samenwonen.
«
»
14:40 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Ben & Christie, Tyler & Olga, Kendrick & Romina, Marcus & Aimee, Lachlan en Miranda en Justin & Neesha.
«
»
15:25 Neighbours
Nicolette is de druk van Audrey meer dan beu en maakt haar duidelijk dat ze niet van plan is om het geld terug te betalen. Kyle maakt zich zorgen om Sheila.
«
»
15:50 Sturm der Liebe
Florian is geschokt wanneer hij merkt dat hij zijn broer heeft neergeslagen. Erik is buiten bewustzijn en Florian belt een ambulance. In het ziekenhuis blijkt dat hij inwendige verwondingen heeft.
«
»
16:50 Achter gesloten deuren
Vader Leon heeft een hechte band met zijn zestienjarige dochter Jorinde. Tijdens een vakantie verdwijnt hij echter spoorloos. Waarom doet Marit zo geheimzinnig over de verdwijning van haar echtgenoot?
«
»
17:40 Hell's Kitchen
De laatste vijf chefs nemen het tegen elkaar op om als eerste op de knop te kunnen drukken en zo kaarten te pakken met drie extra ingrediënten, bovenop de drie die Ramsay hen al oplegde.
«
»
18:30 De Pfaffs
Jean-Marie en de zijnen blikken terug op de ups en downs van 10 jaar 'De Pfaffs' en lichten de meest memorabele Pfaffs-momenten toe.
«
»
19:15 Home and Away
Jasmine gaat op zoek naar Kieran en vindt hem uiteindelijk op het strand. Daar gaat het mis wanneer Jasmine plots in elkaar stuikt. John krijgt goed nieuws van de bank.
«
»
19:45 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
20:35 Jason Bourne
Voormalig CIA-agent Jason Bourne leeft al jaren ondergedoken sinds hij zijn identiteit wist te achterhalen. Wanneer hij ontdekt dat hij nog niet alles over zijn vader weet, komt hij opnieuw in actie.
«
»
22:50 William Boeva - Reset
Na zijn vorige succesvoorstelling 'Megalomaan' begint William Boeva helemaal opnieuw, van nul. Hij draait de knop in zijn hoofd om en komt nog verrassender uit de hoek.
«
»
00:00 De alarmcentrale: Pech onder de zon
Jochem reist mee met een medewerker van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
00:50 Obese NL
Wendy van Dijk overvalt de zwaarlijvige Stanley Heinze. Stanley is sneltekenaar en cartoonist.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers