TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Max wil een taart maken voor Shirin en vraagt Vanessa om hulp. Christoph maakt de originele video openbaar en verliest zo de districtsverkiezingen. Rosalie en Michael vieren hun overwinning.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Late Bloomer
Botaniste Jenny Taft keert op vraag van haar moeder terug naar haar geboortestadje in Californië, om haar te helpen bij de verkoop van het ouderlijke huis.
«
»
16:15 Modern Family
Wanneer Claire een lucratieve deal sluit voor Pritchett's Closets, beloont Jay zichzelf met een feestje. De ex-vriend van Pam is terug om zijn familie voor zich te winnen.
«
»
16:40 White Collar
Wanneer een vroegere bankrover de kantoren van de FBI binnenstapt om een misdaad te bekennen waarvan hij zich niets herinnert, rijzen vermoedens dat de man zijn psychiater daar voor iets tussenzit.
«
»
17:30 Modern Family
Gloria moet Phil met spoed naar het ziekenhuis brengen vanwege enorme maagpijn en ze roept de hele familie bij elkaar om bij hem te zijn.
«
»
17:55 Modern Family
Wanneer Luke vermist is na een avondje uit in een achterbuurt starten Manny, Phil en Gloria meteen een zoekactie. Haley wil een interview doen met de maker van een populaire lifestylewebsite.
«
»
18:25 Parks & Recreation
Leslie wil een tijdscapsule maken over het leven in Pawnee, maar een mafkees die 'Twilight' per se in de capsule wil, zorgt voor problemen.
«
»
18:55 The Simpsons
Apu's neefje neemt de Kwik-E-Mart over en voert grote veranderingen door. Na een uit de hand gelopen streek, beslist Bart dat het tijd wordt om braver te worden.
«
»
19:20 The Simpsons
De nieuwe uitvinding van professor Frink verandert hem in een echte womanizer. Ondertussen beleeft opa Simpson een hallucinante trip.
«
»
19:50 S.W.A.T.
Hondo en zijn manschappen werken samen met de FBI om een terroristische aanval met cyanidegas te stoppen.
«
»
20:40 Hummingbird
Joey Jones, een getraumatiseerde elitesoldaat, zwerft door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende verschanst hij zich in een luxeappartement en neemt een andere identiteit aan.
«
»
22:35 Killer Elite
Wanneer zijn beste vriend en mentor Hunter ontvoerd wordt in opdracht van een Arabische sjeik, moet ex-marinier Danny Bryce, in ruil voor Hunters leven, de dood van de drie zonen van de sjeik wreken.
«
»
00:40 S.W.A.T.
Hondo en zijn manschappen werken samen met de FBI om een terroristische aanval met cyanidegas te stoppen.
«
»
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers