TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag een lekkere hap klaar met chef Roger Van Damme. De keukenvrienden koken heerlijke gevulde eitjes met zalm bij elkaar.
«
»
06:40 De dagschotel
Jan Buytaert - Rode poon met wakame salade.
«
»
06:50 De gastentafel
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
07:40 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt Johan Segers een gerecht met de klapribben van het rund, in het Frans 'boulie plat cote' genoemd.
«
»
08:00 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt Josť ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
08:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
09:15 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
09:45 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
10:15 Peppe's SiciliŽ
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je al enkele kilometers rijden.
«
»
10:55 Beach Barbecue
MichaŽl Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
11:15 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
12:00 De dagschotel
Vandaag maakt Peter Goossens een snelle salade.
«
»
12:15 De hofleverancier
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
12:45 Roger van Damme: Bakken
Iedereen heeft altijd wel een pak koeken in huis voor onverwacht bezoek. Warme bakker van dienst Roger van Damme vult de koekjestrommel deze keer met eigen creaties.
«
»
13:05 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
13:30 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
14:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
14:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:35 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Een heerlijke ouderwetse, zelfgemaakte patť. Wie houdt daar nu niet van? Dat Johan Segers hiervoor een toprecept heeft, zal niemand ongetwijfeld verwonderen.
«
»
16:00 Soep!
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
16:20 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
16:35 Toasted!
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
17:05 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand.
«
»
17:30 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
17:45 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
18:20 Nuances
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
18:55 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
20:05 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag verse tagliatelle met de Italiaans-Genkse koning van de pasta: chef Peppe Giacomazza.
«
»
21:15 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
21:45 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
22:10 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
22:25 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
23:30 Op hete kolen
De zon schijnt en dat is goed nieuws voor MichaŽl Vrijmoed: onze barbecuechef heeft vandaag 6 goede vrienden uitgenodigd om gezellig te komen barbecueŽn.
«
»
23:55 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
00:15 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
00:40 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
01:00 Tot op de graat
Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben.
«
»
01:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag verse tagliatelle met de Italiaans-Genkse koning van de pasta: chef Peppe Giacomazza.
«
»
01:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de zoete badboy en getatoeŽerde braverik: Persoone Dominique!
«
»
02:15 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
02:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag verse tagliatelle met de Italiaans-Genkse koning van de pasta: chef Peppe Giacomazza.
«
»
03:15 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
03:35 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
03:55 Panklaar
Vandaag: Witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
04:05 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
04:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag palmt deze chef onze keuken in: Ballieu Wim! Hij maakt een ovenschotel van kippengehakt met appels. Een uitdaging die hij klaart in 20 minuten!
«
»
04:55 Op hete kolen
De zon schijnt en dat is goed nieuws voor MichaŽl Vrijmoed: onze barbecuechef heeft vandaag 6 goede vrienden uitgenodigd om gezellig te komen barbecueŽn.
«
»
05:15 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
05:30 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug naar het land.
«
»
05:50 Tot op de graat
Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan ťťn familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eťn.

Dossiers