TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Ragdoll
Rose en de moordenaar cirkelen om elkaar heen. Baxter gaat terug naar het begin om de dader op te sporen, terwijl Edmunds vermoedens heeft die haar op het juiste spoor zetten.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Agatha trekt naar het kasteel van Dulsleigh, waar ze zich heeft ingeschreven voor een wellness. In het kasteel blijkt er een groep aanwezig te zijn die zich bezighoudt met paranormale activiteiten.
«
»
06:50 New Tricks
UCOS ziet zich verplicht om het dossier te heropenen van de dood van producer Max Stone en Eva's verdwijning als er clips van actrice Eva Roderick op het internet verschijnen.
«
»
07:40 New Tricks
UCOS ziet zich verplicht om het dossier te heropenen van de dood van producer Max Stone en Eva's verdwijning als er clips van actrice Eva Roderick op het internet verschijnen.
«
»
08:35 Death in Paradise
Wanneer een nieuwspresentator gewurgd in haar zwembad wordt aangetroffen, weet Marcel zeker dat haar populaire co-presentator erachter zit.
«
»
09:30 Agatha Christie's Marple
Een bijgelovige vrouw sterft van angst nadat haar lot werd voorspeld. Miss Marple denkt echter dat er vals gespeeld werd.
«
»
11:00 The Larkins
Het dorp gonst van de bedrijvigheid tijdens de voorbereidingen voor de naderende meibraderie, maar niet alles is zo vredig als het zou moeten zijn in de wereld van de Larkins.
«
»
12:00 Agatha Raisin
Op de dag van het huwelijk tussen Agatha en James duikt plots Jimmy op, de eerste man van Agatha die door iedereen doodgewaand was.
«
»
12:55 Hope Street
Leila reageert verschrikt wanneer haar 'oude vriend' Rafid in Port Devine opduikt. Finn is ervan overtuigd dat de bezoeker kwade bedoelingen in de zin heeft.
«
»
13:50 All Creatures Great and Small
Het is een belangrijke dag voor Tristan - naast dat het zijn verjaardag is, krijgt hij van Siegfried ook nog eens nieuwe verantwoordelijkheden in de praktijk. 4/7
«
»
14:45 Father Brown
Father Brown steekt zijn licht op bij het personeel van de plaatselijke sauna en gym in verband met de moord op een ex-medewerker.
«
»
15:45 The Canterville Ghost
Lady Canterville blaast de traditionele dorpscricketmatch nieuw leven in en de familie Otis wordt verrast door een telefoontje van Buckingham Palace met de mededeling dat de prins van Wales onderweg is. 2/4
«
»
16:50 New Tricks
Ex-escortedame Alice Hill heeft God gevonden en beslist om al haar zonden op te biechten waardoor het UCOS-team de dood van Dean Scott, een bekende timesharemagnaat, opnieuw moet onderzoeken.
«
»
17:55 Death in Paradise
Het team is verbijsterd wanneer een archeoloog wordt vergiftigd tijdens een opgraving, maar er is geen bewijs om aan te tonen hoe het gebeurd is. Intussen test Neville zijn kookkunsten met krab.
«
»
19:00 Midsomer murders
Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer Worthy wordt aangetroffen, is Barnaby er niet van overtuigd dat hij op een onnodig ingewikkelde manier zelfmoord heeft gepleegd met zijn eigen geweer.
«
»
20:00 Midsomer murders
Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath patiënt was, vermoeden de inspecteurs dat er een verband bestaat tussen de twee moordenaars.
«
»
21:00 This Is Going to Hurt
Adam trekt na zijn pijnlijke relatiebreuk tijdelijk in bij Greg. Om uit de kosten te geraken, neemt hij een extra baantje aan in een privéziekenhuis. Shruti maakt indruk tijdens een drukke nachtshift.
«
»
22:00 Sherlock
De superspeurder is terug in Baker Street, maar deze keer bevinden de beroemde detective en zijn beste vriend zich in een wereld van stoomtreinen, huurrijtuigen en hoge hoeden.
«
»
23:50 DCI Banks
Tom McMahon wordt het derde slachtoffer van een reeks verdachte branden. Banks realiseert zich dat hij nu een seriemoordenaar op het spoor is.
«
»
00:35 Midsomer murders
Dorpspostbode Dave Cutler wordt tijdens zijn vroege dienst op een afschuwelijke manier wordt vermoord.
«
»
01:25 Midsomer murders
Deel 2/2. Er volgen al snel talrijke andere doden en Barnaby moet de reden zien te vinden voor de vreemde dansmuziek uit de jaren 50 die op de plaats van de moorden te horen is.
«
»
02:15 Father Brown
Father Brown steekt zijn licht op bij het personeel van de plaatselijke sauna en gym in verband met de moord op een ex-medewerker.
«
»
03:00 Sherlock
De superspeurder is terug in Baker Street, maar deze keer bevinden de beroemde detective en zijn beste vriend zich in een wereld van stoomtreinen, huurrijtuigen en hoge hoeden.
«
»
04:30 The Watch
Carcer Dun's apocalyptische plan wordt gestart, maar verraad en het vereffenen van oude rekeningen zorgen voor een onverwachte uitkomst.
«
»
05:15 The Chelsea Detective
Deel 2. Een man ontdekt als hij wakker wordt dat er een boodschap op zijn spiegel is geschreven en vervolgens komt hij onder een trein. Is hij gevallen of werd hij geduwd? Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak. 2/8
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers