TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
In het bos redden Maja en Florian een gewond konijn. Florian bekommert zich om het dier en dat maakt indruk op Maja. Tim belooft Franzi een romantische verrassing.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 He Loves Me
Hoewel vastgoedmakelares Laura er zelf een hartstochtelijke verhouding op nahoudt zet ze alles op alles om haar huwelijk van de ondergang te redden.
«
»
16:20 The Resident
Atlanta wordt getroffen door een zware sneeuwstorm. Mina moet zonder de hulp van The Raptor het leven redden van een jonge vader, terwijl Kit en Bell noodgedwongen op de kinderen van de man passen.
«
»
17:15 Modern Family
Na een routinebezoek aan de dokter belt de geneesheer Phil op om hem de resultaten mee te delen. Phil mist het telefoontje en zijn fantasie slaat op hol.
«
»
17:40 Modern Family
Op school hebben Luke en Manny de opdracht gekregen om een capsule te maken voor een ei dat ervoor moet zorgen dat het ei niet kan breken.
«
»
18:10 Superstore
Cloud 9 wordt een officieel stembureau. Dina en Glenn hebben een probleem. Mateo probeert angstvallig zijn geheim stil te houden.
«
»
18:40 The Simpsons
Het huis van de Simpsons is er erg slecht aan toe. Maar als Marge en Homer te horen krijgen hoeveel ze aan reparatiekosten moeten betalen, 8.500 dollar, stort hun wereld in.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart wordt tot over zijn oren verliefd op zijn nieuwe buurmeisje Laura. Laura en Bart raken bevriend en Bart verandert stilletjes aan. Hij denkt na over zijn kleding en wil lekker ruiken.
«
»
19:40 Las Vegas
Ed probeert de nieuwe eigenares Monica te ontlopen, terwijl hij uitzoekt wie er valse fiches in omloop brengt. Danny krijgt het advies om het huis van zijn overleden vader te verkopen.
«
»
20:35 Star Wars: the Force Awakens
Dertig jaar na de overwinning op het Galactische Keizerrijk is er een nieuwe bedreiging: de kwaadaardige Kylo Ren en zijn First Order.
«
»
23:00 Mercury Rising
FBI-agent Art ontfermt zich over Simon, een autistische jongen wiens hele familie werd uitgemoord. Wat Art niet weet, is dat Simon een geheime regeringscode gekraakt heeft.
«
»
01:00 Las Vegas
Ed probeert de nieuwe eigenares Monica te ontlopen, terwijl hij uitzoekt wie er valse fiches in omloop brengt. Danny krijgt het advies om het huis van zijn overleden vader te verkopen.
«
»
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers