
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
06:20 | De gezonde goesting |
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
06:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag de jonge chef Michaël Vrijmoed over de vloer in De Garde van Gert. Ze schudden smakelijk gebakken eekhoorntjesbrood met rundermerg uit hun culinaire mouw.
«
»
07:15 | Tot op de graat |
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
07:30 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
07:45 | De dagschotel |
Voor sommigen klinkt het misschien een beetje gek, maar konijnenlevertjes zijn een echte delicatesse.
«
»
08:00 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
08:30 | Toasted! |
Dominique maakt iedereen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory.
«
»
08:55 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Sois SageHapjes - Bart Desmidt: ZuringrolletjesReportage IjsboerkeHandige Keukentools - Steffi Vertriest: Rode bieten hummus
«
»
09:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
09:45 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
10:20 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met de heek, een echte roofvis uit onze Noordzee die vreemd genoeg in de vissersmond ook 'mooie meid' wordt genoemd.
«
»
10:40 | Nuances |
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
11:15 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
12:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een chef die zelden kookt met mayo: Bakker Syrco! Hij bakt een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst. Vlees, vis, Italië, Spanje,... hij legt het allemaal op ons bord in 20 minuten.
«
»
12:25 | De gezonde goesting |
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
12:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag de jonge chef Michaël Vrijmoed over de vloer in De Garde van Gert. Ze schudden smakelijk gebakken eekhoorntjesbrood met rundermerg uit hun culinaire mouw.
«
»
13:35 | Tot op de graat |
In de eerste aflevering van 'Tot op de graat' gaat Johan Segers aan de slag met de Rolls Royce van de Noordzee, de zeebaars.
«
»
13:55 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
14:15 | A la carte |
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
14:40 | Piet patron |
Vandaag volgen we Dries, de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Als een echte new kid in town en spring-in-'t-veld verdiende hij al snel zijn strepen binnen het keukenteam.
«
»
15:10 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Lang leve het varken en dan ook echt ALLE onderdelen ervan. Vandaag maakt Johan Segers één van zijn favoriete delen van het varken klaar, de poot.
«
»
15:30 | De dagschotel |
Voor sommigen klinkt het misschien een beetje gek, maar konijnenlevertjes zijn een echte delicatesse.
«
»
15:50 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
16:15 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
17:00 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
17:55 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
18:25 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
18:50 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
19:05 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je de grootste klassiekers uit de Belgische keuken op z'n best op tafel tovert.
«
»
19:40 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
20:15 | De gezonde goesting |
Van hier naar daar en dan terug van daar naar hier. Vaak heb je geen tijd om gezond te eten.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst roert vandaag in de potten met de wandelende encyclopedie van njam!, namelijk Jan Buytaert.
«
»
21:15 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
21:35 | Soep! |
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
21:55 | Peppe's Sicilië |
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. In deze aflevering van Peppe's Sicilië bezoekt hij zijn 77 jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
22:15 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
22:40 | Ellemiekes KIDchen |
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
23:00 | De dagschotel |
Sla eten we in de meeste gevallen rauw, maar in deze aflevering van De Dagschotel pakt Michaël Vrijmoed het anders aan.
«
»
23:15 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
23:45 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
00:05 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
00:35 | Piet patron |
Vandaag volgen we Dries, de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Als een echte new kid in town en spring-in-'t-veld verdiende hij al snel zijn strepen binnen het keukenteam.
«
»
01:00 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst roert vandaag in de potten met de wandelende encyclopedie van njam!, namelijk Jan Buytaert.
«
»
01:30 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een chef die zelden kookt met mayo: Bakker Syrco! Hij bakt een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst. Vlees, vis, Italië, Spanje,... hij legt het allemaal op ons bord in 20 minuten.
«
»
02:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:35 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
03:15 | In de Mix (magazine Njam) |
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Marshmellow LemonadeHapjes - Bart Desmidt: VleeskroketjesReportage Saffraanboerderij
«
»
03:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
04:10 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
04:30 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
04:55 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je de grootste klassiekers uit de Belgische keuken op z'n best op tafel tovert.
«
»
05:25 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
05:50 | De gezonde goesting |
Van hier naar daar en dan terug van daar naar hier. Vaak heb je geen tijd om gezond te eten.
«
»