TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
De ontwerpers moeten een performance-outfit ontwerpen die is geïnspireerd op de film 'Rocketman', een biografie van de muzikant Elton John.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Masterchef Australia
In de tweede ronde van de eerste eliminatieproef nemen de vijf chefs die het minst goed scoorden in de eerste ronde het tegen elkaar op.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:50 Blind Getrouwd - Australia
De zes koppels vertrekken op huwelijksreis. Sean twijfelt aan zijn huwelijk met Jo en er is een aantrekking tussen Dean en Tracey. Davina heeft nog steeds moeite om zich open te stellen voor Ryan.
«
»
15:00 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
15:55 Neighbours
Bea probeert zich sterk te houden, maar het verdriet om het vertrek van haar zus wordt haar uiteindelijk toch te veel en ze besluit niet mee te gaan naar de luchthaven.
«
»
16:20 Sturm der Liebe
Omdat Robert Hildegard moet vervangen in de keuken, besluit Selina Cornelia in zijn plaats te helpen. Tante Margit vertelt Tim over een oud familiegebruik.
«
»
17:20 Masterchef Australia
De komende afleveringen maken de chefs kennis met enkele culinaire grootmeesters en vandaag is dat niemand minder dan Nigella Lawson.
«
»
18:10 De Pfaffs
Zonder medeweten van Carmen verzamelen de zusjes Pfaff en hun kroost in het huis van Lyndsey en Dave. Ze willen een originele familiefoto maken van de kleinkinderen om Carmen te bedanken.
«
»
18:45 Home and Away
Dean is van slag door het nieuws van Willow. Bella en Amber organiseren een afscheidsfeestje. John lucht zijn hart bij Justin. Justin lijdt nog steeds heel veel pijn.
«
»
19:15 Dat eet dan gelukkig zijn
Bockie paradeert als een 'vettig kuifje' doorheen Hasselt om op commando van Wim Opbrouck rond etenstijd bij de mensen thuis aan te bellen en zichzelf aan de keukentafel uit te nodigen.
«
»
20:00 Premier League Darts
Rechtstreeks verslag van speeldag 2, vanuit De M&S Bank Arena, voorheen de Echo Arena Liverpool.
«
»
00:05 999: What's Your Emergency?
Realityreeks.
«
»
01:00 Worst Cooks in America
Celebrity editie met La Toya Jackson, Ian Ziering, Catherine Bach, Oscar Nunez, Maria Bamford, Nolan Gould en Bronson Pinchot.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers