TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Soap.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Christmas Contract
De vrijgezelle webdesigner Jolie ziet op tegen de kerstdagen. Ze weet dat ze dan immers haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin tegen gaat komen. Jolies beste vriendin, Naomi, heeft een oplossing.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Schrijver Neil Gaiman maakt reclame voor de stripwinkel van Stuart. Dat verandert de zaak voor Sheldon. Raj gaat met de eer lopen voor Penny's astronomische ontdekking.
«
»
16:40 The Goldbergs
Erica is naar college, terwijl Barry een nieuwe vriendin zoekt.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Sheldon gaat naar Vegas om geld te winnen voor de wetenschap. Penny en Bernadette helpen Amy bij het kiezen van haar trouwjurk, maar haar vreselijke smaak gooit roet in het eten.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adams schoolproject over zijn opa loopt in de soep, terwijl Beverly Erica en Barry een belangrijke les leert.
«
»
18:40 The Simpsons
Milhouse begint een relatie met Taffy, een meisje uit de vijfde klas. Lisa beseft dat ze gevoelens heeft voor Milhouse en kan haar jaloezie niet verbergen.
«
»
19:05 The Simpsons
Animatiereeks.
«
»
19:35 Las Vegas
Danny zorgt zowel voor de beveiliging van de winnaar van de jackpot als voor diens winst. De man krijgt echter plots een hartaanval, waarna zijn hebzuchtige vrouw meteen opduikt.
«
»
20:35 2012
Tijdens een gezinsuitstapje in het Yellowstone-natuurpark ontdekt Jackson Curtis aanwijzingen dat de apocalyps die door de Maya's voorspeld werd, wel eens binnenkort zou kunnen plaatsvinden.
«
»
23:35 The Boat
Een eenzame visser raakt verdwaald in een diepe mist. Wanneer hij een zeilboot tegenkomt, besluit hij aan boord te gaan. Maar wanneer hij terug aan dek komt, blijkt zijn eigen boot verdwenen te zijn.
«
»
01:25 The Last Kingdom
Dramaserie.
«
»
02:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers