
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
06:20 | Het feestmenu van ... |
Culinair magazine.
«
»
07:05 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Culinair magazine.
«
»
08:00 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
08:35 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
09:25 | De Wereldkeuken |
Culinair magazine.
«
»
10:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Culinair magazine.
«
»
11:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
11:35 | Ellemiekes KIDchen |
Culinair magazine.
«
»
11:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
12:40 | De Wereld op je Bord |
Culinair magazine.
«
»
13:00 | Soep! |
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
13:15 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
13:50 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Culinair magazine.
«
»
14:35 | De Wereld op je Bord |
Culinair magazine.
«
»
15:00 | Soep! |
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
15:16 | De dagschotel |
Culinair magazine.
«
»
15:30 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
16:25 | De Wereldkeuken |
Culinair magazine.
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Culinair magazine.
«
»
18:00 | Roger van Damme: Bakken |
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
18:20 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Culinair magazine.
«
»
18:55 | Apero-Dining |
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
19:30 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
20:20 | Veldvers |
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
21:15 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Dagny Ros. Enkele dagen voor kerst staat er vis op het menu: zeebaars met garnalen.
«
»
23:35 | Feest van eigen bodem |
Culinair magazine.
«
»
00:05 | Peppe's Sicilië |
1 bakker, 1 kapper, 1 bakkerij, 1 apotheek en 1 slager. Dat is Siculiana. Daar liggen de roots van chef Peppe. Vandaag stopt hij bij de slager voor verse worst.
«
»
00:36 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
01:10 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
01:40 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
02:00 | Roger van Damme: Bakken |
Als je de taart zíet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
02:25 | Soep! |
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
02:40 | Het perfecte feestmenu |
Culinair magazine.
«
»
03:05 | Roger van Damme: Bakken |
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
03:20 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Culinair magazine.
«
»
03:50 | Apero-Dining |
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
04:20 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
05:05 | Veldvers |
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
05:15 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
05:45 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»