TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
06:20 Het feestmenu van ...
Culinair magazine.
«
»
07:05 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
08:00 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
08:35 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
09:25 De Wereldkeuken
Culinair magazine.
«
»
10:15 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
11:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
11:35 Ellemiekes KIDchen
Culinair magazine.
«
»
11:55 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
12:40 De Wereld op je Bord
Culinair magazine.
«
»
13:00 Soep!
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
13:15 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
13:50 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
14:35 De Wereld op je Bord
Culinair magazine.
«
»
15:00 Soep!
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
15:16 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
15:30 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
16:25 De Wereldkeuken
Culinair magazine.
«
»
17:30 Het perfecte feestmenu
Culinair magazine.
«
»
18:00 Roger van Damme: Bakken
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
18:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Culinair magazine.
«
»
18:55 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
19:30 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
20:20 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
21:15 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Dagny Ros. Enkele dagen voor kerst staat er vis op het menu: zeebaars met garnalen.
«
»
23:35 Feest van eigen bodem
Culinair magazine.
«
»
00:05 Peppe's Sicilië
1 bakker, 1 kapper, 1 bakkerij, 1 apotheek en 1 slager. Dat is Siculiana. Daar liggen de roots van chef Peppe. Vandaag stopt hij bij de slager voor verse worst.
«
»
00:36 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
01:10 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
01:40 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
02:00 Roger van Damme: Bakken
Als je de taart zíet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
02:25 Soep!
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
02:40 Het perfecte feestmenu
Culinair magazine.
«
»
03:05 Roger van Damme: Bakken
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
03:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Culinair magazine.
«
»
03:50 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
04:20 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
05:05 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
05:15 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
05:45 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers